Ünnepelje velünk a 200. Mandinert és nyerjen wellness-hétvégét!

2023. augusztus 07. 11:46

2023. augusztus 07. 11:46
null

Augusztus 10-i lapszámunkkal különleges mérföldkőhöz érkezett a Mandiner! Megjelent a 200. lapszám, Szilágyi Áron, háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívóval a címlapon.  

Sokszor halljuk, hogy csak a változás állandó, de kezdeti törekvésünk, miszerint hétről hétre hiteles, objektív képet tárunk az olvasók elé, továbbra is töretlen. Készek vagyunk az innovációra is, melyre a legjobb példa nem más, mint megújult weblapunk. 

Legyen részese Ön is a következő 200 emlékezetes pillanatnak! Amennyiben augusztus 10-24. között előfizet egy évre a Mandinerre, nem csak 30% kedvezményt kap, de nyereményjátékunk sorsolásán is részt vesz! Nyereménye nem más lehet, mint egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellness hétvége a Treehouses kapolcsi Sziklaházban. Itt mindent megtalálhat, ami a feltöltődéshez kell, többek között privát jakuzzi, panoráma infraszauna és mesés kilátás várja. 

Csatlakozzon Ön is a Mandiner folyamatosan bővülő közösségéhez, fizessen elő még ma és nyerje meg a wellness hétvégét a tökéletes kikapcsolódásért!

ELŐFIZETEK!

 

Előfizetői szabályzat: 


 

A promóció azon új éves előfizetőkre vonatkozik, akik 2023. augusztus 10. és augusztus 24. között fizetnek elő egy évre a Mandiner hetilapra. A promócióban előfizetők között kisorsolunk 1 db 2 főre, 2 éjszakára szóló privát wellnesspihenést a kapolcsi sziklaházak egyikébe. A játékszabályzat és az előfizetési díjak megtalálhatók a www.lapcentrum.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű. További információ a www.lapcentrum.hu weboldalon, a 06-46/99-88-00-s telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kérhető. Ászf: https://mediaworks.hu/elofizetoi-aszf/ | Adatvédelem: https://mediaworks.hu/adatvedelem/