David Pressman ezúttal RTL-es műsorvezetőkkel, Szilágyi Áronnal és Závada Péterrel vacsorázott

2024. január 28. 10:16

Nem ez az első alkalom, hogy közéleti szereplőket hív meg az USA Budapestre akkreditált nagykövete.

2024. január 28. 10:16
null

Szilágyi Áron magyar kardvívó olimpikon, Závada Péter költő, Tarnóczi Jakab színházrendező és az RTL két műsorvezetője, Puskás-Dallos Peti és Bogi is vacsorameghívást kapott David Pressmantól, amit el is fogadtak.

Az USA magyarországi nagykövete már tavaly is meghívott ismert magyar közszereplőket a rezidenciájára, többek között Azahriah is vendégeskedett már nála, hogy a széderestéző Gyöngyösi Mártonról ne is beszéljünk.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A mostani találkozóról az RTL-es házaspár posztjából értesülhetett a nagyközönség.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívást kaptunk az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol Pressman nagykövet úr vendégei lehettünk, olyan nagyszerű, fiatal művészek, vállalkozók és barátok között, akiket magam is követek, csodálok, tisztelek” – írta az Instagramon Puskás-Dallos Peti.

Nyitókép: Instagram

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. január 29. 14:26
Chekke-Faint 2024. január 28. 12:08 Szilágyi Áron is beállt abba a sorba ami miatt már bármilyen címet is ér el bebaszhatja a kredencbe." tus!
madárinfluencer
2024. január 29. 09:55
Érdemes lenne a vendégeknek vigyázni arra, hogyha bekapják Pressman farkát, az szarízű lehet.
catalina11
2024. január 29. 07:02
David Pressman ezúttal RTL-es műsorvezetőkkel, Szilágyi Áronnal és Závada Péterrel vacsorázott" Reggeli Soros Györggyel...
SABOTAGE
2024. január 29. 00:30 Szerkesztve
Fideszbirkák.!! Beindult a propaganda gépezet, mivel hamarosan választások lesznek!!! Ti meg úgy zabáljátok a szart, mintha kötelező lenne!!! Csúcsra fel birkák!!! Csak hogy ez egy Szarhegy, ahol ti legeltek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!