Volt francia kémfőnök: vége az országnak, jön az apokalipszis, le kell állítani a tömeges bevándorlást

2022. április 14. 18:00

Pierre Brochand, a francia hírszerzés volt vezetője szerint amennyiben az európai országok nem változtatják meg a tömeges bevándorlással kapcsolatos politikájukat, akkor polgárháború törhet ki.

2022. április 14. 18:00
null
Fekete Kíra

A polgári békét fenyegeti a multikulturális társadalom

Brochand, aki 2002 és 2008 között a francia DGSE igazgatója volt, a Le Figaro című francia napilapnak adott interjújában így nyilatkozott: 

„Minden multikulturális társadalom halálra van ítélve” – jelentette ki, majd folytatta: „Egy ilyen helyzetben előfordul, hogy a kisebbség az erőszakos győztes, a többség pedig a békés vesztes.”

Brochard szerint Franciaországban már nem lehet nem észrevenni, hogy milyen negatív hatása van a multikulturális társadalomnak és a befogadó politikának. 

A volt titkosszolgálati vezető szerint 

amennyiben Emmanuel Macron megnyeri a francia elnökválasztást, de nem változtatja meg masszívan a bevándorláshoz való hozzáállását, polgárháború alakulhat ki az országban. 

„A francia lakosságnak ez a fokozatos felforgatása, ha nem is az egyetlen kihívás, amellyel szembe kell néznünk, de az egyetlen, amely közvetlenül fenyegeti a polgári békét az országban” – mondta Brochand.

Figyelmeztetett arra is, hogy az előbb említett bevándorlóknak jelentősen magasabb a születési aránya, a fiatalabb generációk pedig „még kevésbé integrálódnak a francia társadalomba, mint a szüleik” – ez különösen veszélyezteti a francia társadalmi békét

Brochand szerint az egyetlen megoldás az Eric Zemmour francia elnökjelölt által javasolt megoldás, nevezetesen a „remigráció”

arra kell ösztönözni a migránsokat, hogy költözzenek haza. 

Brochand szerint nem túl fényes a multikulturális országok jövője, hiszen a befogadott népcsoport sokasodni fog a befogadó országban, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy a bevándorlók a beintegrálódás helyett inkább külön csoportot alkotnak majd, „hátat fordítva a befogadó ország szokásainak.”

„A tapasztalataim alapján sötét, sőt nagyon sötét jövőt jósolok gyermekeink és unokáink számára. Életminőségük összeomolhat, a legrosszabb esetben szörnyű viszály is kialakulhat. A legvalószínűbb, hogy a kettő kombinációjával találkoznak majd” – fejtette ki véleményét Brochand. 

A Harris tavaly közzétett közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a franciák többsége aggódik amiatt, hogy a „muszlim bevándorlás” következtében „az európai, fehér és keresztény lakosságot a kihalás fenyegeti”.

Egy francia felhasználó Twitter bejegyzéséből is jól látszik, hogy aggódnak a tömeges migráció miatt:

Dán kutatók: A bevándorlás okozta sokszínűség bizalmatlanságot gerjeszt

Nem csak jóslatok és tapasztalatok, de széleskörű kutatások is alátámasztják a multikulturális társadalom negatív hatásait. 

A Koppenhágai Egyetem akadémikusainak tanulmánya arra kereste a választ, hogy a „folytatódó bevándorlás és az ennek megfelelően növekvő etnikai sokféleség” pozitív hatással volt-e a dán közösség kohéziójára – a tanulmány nemleges eredményt talált.

A kutatók 87 különböző korábbi tanulmány adatait is megvizsgálták, arra jutva, hogy 

az etnikai sokféleség társadalmi bizalmatlansághoz vezet.

Márki-Zay: Inkább pozitív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás

Az elmúlt évtizedek keserű tapasztalatai és tudományos kutatásai fényében meglepő, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint jótékony hatásai vannak a tömeges bevándorlásnak – írta korábban a Makronóm. 

Ezt ő egy példával próbálta bemutatni: a Castro idejében Floridába menekült kubaiak kapcsán kifejtette, hogy „egy nagy horderejű amerikai kutatás, és a tudósok azt állapították meg, hogy 

Érdekes egybeesés, hogy pont a kubai bevándorlókkal érvelt a miniszterelnök-jelölt, miközben Magyarországon már egy kubai származású sztárközgazdász, George Borjas tartott előadást a tömeges kubai bevándorlás hatásáról az USA gazdaságára nézve. 

A szakirodalmi tényeket áttekintve jól látható, hogy Márki-Zay Péter tévesen, önkényesen magyarázza a tudományos eredményeket és a sok évvel ezelőtti nyugat-európai, manipulatív, érzelmi paneleket ismétli egy olyan jelenséggel kapcsolatban, amelyről ma bőséggel állnak rendelkezésre tudományos kutatások.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. szeptember 04. 00:28
Egy kultúrát csak egy bizonyos számú egy tömbben élő ember képes fenntartani. Ha, az azonos kultúrájú emberek száma egy kritikus érték alá csökken vagy megszűnik az egy tömbben élésük akkor, a kultúra mint önálló kultúra fokozatosan elhal. Európa kulturális sokszínűségét a nemzeti kultúrák fenntartása útján lehet megőrizni.
h040183
2022. július 29. 01:33
"És még mindig nem veszik észre." Ismeretségi kör 1: - Voltunk sielni, ott nem láttunk migránsokat, tehát nincs sok migráns! -És a városban? - Ott nem jártunk. De biztos nincsenek sokan. Ismeretségi kör 2: - Voltunk abban a kisvárosban München mellett, vacsoráztunk az étteremben, de nem volt sok barnabőrű! - És a városban, nappal? - Nem mentünk be, csak a barátainknál grilleztünk. Ők a külvárosban laknak. Németorszégban élő ismeretségi kör 3: - Elhelyeztétek már a gyereket az oviba? - Nem, mert az egyháziból vissza se írtak, a városi "népóvódában" meg migránskvóta van, és ebbe az évbe már biztos nem fér be! Talán jövőre. De hogy ez a gecióbán már megint mit mondott, ehhez mit szólsz...
NZoltán
2022. július 29. 01:32
Szeretném megérni Apponyi jóslatának beteljesedését . Trianonért és a többi aljasságért.
drom176
2022. július 29. 01:31
én is kiszurtam.....beintegrálódás. Agyrém. Viszont nem csak franciaországnak, hanem a németeknek , angoloknak..... stb is lőttek már. A natalitás a migránsok körében eldöntötte ezt a kérdést régen. Hogy a szerb haverjaimat idézzem....az albánok a faszukkal szerezték meg Koszovót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!