„Harcolni fogok” – ezt mondta Biden Zelenszkijnek

2024. február 18. 12:57

Az amerikai elnök bízik, tudtuk meg.

2024. február 18. 12:57

Joe Biden amerikai elnök közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, hogy bízik a Kijevnek nyújtott amerikai katonai segély folytatásában, amelynek megszavazását jelenleg a kongresszusban akadályozzák. A Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsa szombaton az ukrán kivonulást és 

Avgyijivka elestét az amerikai kongresszus „tétlensége” bizonyítékának nevezte.

 „Harcolni fogok azért, hogy (az ukránok) megkapják a szükséges muníciót” – hangoztatta a demokrata elnök. 

Joe Biden abszurdnak és etikátlannak nevezte a katonai segélyek folyamatos blokkolását a kongresszus részéről. Az elnök arról is beszélt, hogy az amerikai katonai segítség folytatása nélkül félő, hogy újabb ukrán város kerül az orosz fegyveres erők kezére. Az amerikai elnöki hivatal nemzetbiztonsági tanácsának szóvivője, Adrienne Watson 

sürgette az amerikai parlamenti képviselőket, hogy „késedelem nélkül” hagyják jóvá a 60 milliárd dolláros segélycsomagot.   

Ukrajna hónapok óta reménykedett abban, hogy megszavazzák ezt a kulcsfontosságú segélyt, amelyről a második hivatali ciklusáért kampányoló Joe Biden kormánya döntött, de a republikánus ellenzék a kongresszusban akadályozza.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Egymásra rakva ezeket a hokkedliket, az orosz sereg Kijevig pipiskedhet.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NokiNokedli
2024. február 19. 23:04
„Harcolni fogok” – mondta Biden, majd befosott.
Dunhill67
2024. február 18. 17:55
„Harcolni fogok” – ezt mondta Biden Zelenszkijnek.....azért,hogy kiérjek a klozettra mielőtt bealszok és összehugyozom magam....a mondat így folytatódott:)
machet
2024. február 18. 16:29
Na az lenne még neked való,b+.
formaegy-2
2024. február 18. 16:00
A gyilkos, terrorista Biden: „Harcolni fogok” "Az ukránokat proxyként felhasználva az utolsó ukrán haláláig!" Hajrá ukránok! Előre a vágóhidra a terrorista Bidenért, a terrorista USA-ért! Az amcsi emberek, katonák köszönik szépen jól vannak, élik világukat, miközben ti a vágóhidra mentek helyettük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!