Egy Machete Reis nevű férfi nyerte a Portugália legszebb nője címet

2023. október 10. 12:39

Ő fogja képviselni az országot a Miss Universe-n is.

2023. október 10. 12:39
null

Egy 28 éves légiutas-kísérő, Marina Machete Reis nyerte a  Miss Portugália szépségversenyt, ezzel kvalifikálva magát a világ legszebb nőjének címéért folytatott Miss Universe-re.

A hír értékét az adja, hogy az illető egy transznemű nő, azaz biológiai férfi.

Machete Reis azt posztolta Instagramra a győzelme után, hogy „az univerzumhoz hasonlóan a lehetőségeink is határtalanok az életben”. „Szóval ne korlátozzátok le magatokat egyetlen álmotok elérésében sem!” – üzente a fiataloknak az újdonsült szépségkirálynő.

Machete Reis győzelme egyébként azt is jelenti, hogy Hollandia után újabb európai ország küld biológiai férfi versenyzőt az El Salvadorban megrendezendő Miss Universe döntőjére. Magyarországot az erdélyi származású Blága Tünde fogja képviselni.

Nyitókép: Instagram

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2023. november 20. 18:06
https://img-cdn.thepublive.com/fit-in/640x430/filters:format(webp)/shethepeople/media/media_files/q6vi2HD0D7uH0H5MqjEn.jpg A nőies részeket levágták a képről. Egy szépségverseny az a hely ahol a férfi nem nem jelent elönyt, a sporttal ellentétben.
Gyurcsany-embere
2023. október 11. 00:02
Tényleg igazán szép nő! Ráadásul sokkal többet kell a szépségápolással foglalkoznia, mint manapság sok más nőnek és így nyert hátrányból. Nem kis teljesítmény.
Tuners
2023. október 10. 23:02
Macsetével rejszolt: így lett nő. Valami nem tiszta?! (Vótmá?!) 😛
romanes-eunt-domus
2023. október 10. 22:57
A világ egyik felén rakétázzák egymást, a másikon meg férfinak adják a legszebb nőnek járó díjat. Úr Jézus, gyere vissza!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!