Bloomberg: Az EU már nem hisz Orbán Viktor igéreteinek

2022. december 01. 10:59

A lap hozzátette, Orbán próbára teszi az EU türelmét.

2022. december 01. 10:59
null

Az Európai Bizottság a Magyarországnak járó források késleltetését javasolja – írta meg a hírt a Bloomberg, kis véleményezés mellett. A véleményezésben kifejtették, hogy

az uniós döntések jelzik, hogy az EU többé nem hisz Orbán Viktor ígéreteinek,

miután „a magyar miniszterelnök egy évtizeden át megkapta az uniós pénzeket, de az ellenőrzéseket megkerülte”. Kifejtették, hogy a magyar kormányfő az ukrajnai háború kitörése óta „fokozottan teszi próbára az EU türelmét”, hiszen az oroszok elleni szankciók eltörlését követeli, miközben országának felmentést harcolt ki az orosz kőolaj embargója alól.

Kapcsolódó

Kormányinfó: A Bizottság elismerte, a magyar újjáépítési terv a legkiválóbbak között van

Korábban beszámoltunk róla , hogy szerda délután 14:30-tól Kormányinfót tart Gulyás Gergely, Navracsics Tibor és Szentkirályi Alexandra. A délelőtt folyamán megírtuk, az Európai Bizottság másfél év után jóváhagyta a magyar helyreállítási tervet . Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter azt mondta, hogy a Bizottság döntése nem okozott meglepetést.

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kickbox
2022. december 01. 23:29
Butuskák figyeljetek, A külföldi adófizetők pénze nem azért van hogy egyes emberek ebből gazdagodjanak meg. Az nem hazaáruló aki a lopást akarja meggátolni. Azért mert fideszes vagy szabad neked is gondolkodnod. Teljesen helyénvaló, hogy a magyar kormány ne férjen hozzá olyan forrásokhoz, amelyeket azon vállalkozóknak oszt szét, akik politikailag megfelelőnek tart. Gondolkodjatok és ne gyűlölködjetek!
Robert69
2022. december 01. 20:08
Kölcsönös......
need-info
2022. december 01. 19:17
Ez kölcsönös, mert mi is így érzünk feléjük. Mocskos gecik!
csulak
2022. december 01. 16:39
Mi sem hiszunk az EUnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!