Calvin Broadus kiállt az antiszemita prédikátor mellett

2019. május 20. 17:55

Korábban az Iszlám Nemzet híve volt a hip-hop szupersztárja.

2019. május 20. 17:55

Az ifj. Calvin Broadus néven született Snoop Dogg a közösségi médiában védte meg Louis Farrakhant, az amerikai Iszlám Nemzete antiszemita hitszónokát — írja a Jerusalem Postra hivatkozva a Neokohn.

Snoop a portál szerint arra szólította fel követőit, hogy posztolják „kedvenc Farrakhan-videójukat”, és „mutassák meg a testvérünknek, hogy szeretjük”.

Ha valaki nem tudná, Farrakhan a fekete-muszlim Iszlám Nemzetének vezető lelkésze, és számos beszédében a „Sátán gyermekeinek” nevezte a zsidókat. Antiszemita és rasszista megjegyzéseiért a Facebook nemrég letörölte közösségi oldaláról a hivatalos oldalát. Most a zenész arról is írt, hogy Farrakhan „az igazságot mondja ki”, és hogy „mellette állok. Tiltsatok le, b***!”

Az  egyike Amerika legsikeresebb rappereinek, eddig 35 millió albumot adott el. Egészen 2012-ig az Iszlám Nemzet híve volt, de azóta a rasztafárikat követi.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2019. május 22. 07:10
Nem is tudtam, hogy Snoop ennyire korrekt alak. Aki Izrael ellen szól, rossz ember nem lehet.
Robur
2019. május 20. 21:11
Nem is tudtam, hogy ez a szétfüvezett barom, muszlim. Még egy mínuszpont.
Shlomo Morel, egy igaz ember
2019. május 20. 21:07
A Snoop Doggot azért picit többen ismerik. Nem tudtam, hogy ilyen magas az iq-ja. Csak a legértelmesebbek ismernek ki minket. A többség csak végigéli az életét, gondolkodás nélkül. Hihetetlen, hogy csak bele kellene olvasni az Ószövetségbe, és megismernének minket. Ott van az orruk előtt, de nem veszi észre. Nem látják a fától az erdőt. A gondolkodók a legveszélyesebbek. Slomó
Nobozmeg
2019. május 20. 20:28
hm, ahogy látom egyre érdekesebb mutatványokra is belehet tanítani ezeket a négereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!