Snoop Dogg hűségesküt tett Trump mellett

2024. január 28. 21:44

„Szeretet és tisztelet” – mondta az amerikai rapper a volt elnökről.

2024. január 28. 21:44
null

Az ismert amerikai rapper, Snoop Dogg egy interjúban felfedte, hogy csak „szeretet és tisztelet” van benne Donald Trump volt elnök iránt. A brit Sunday Times újságírója, Jonathan Dean által készített beszélgetés során a zenész végtelen szeretettel nyilatkozott a 2024-ben visszatérésre készülő Trumpról.

Donald Trump? Csak nagy dolgokat tett értem. Megkegyelmezett Michael Harrisnak. Szóval szeretem és tisztelem Donald Trumpot.”

Harris, a Snoop első kiadójának, a Death Rownak a társalapítója kábítószer-bűncselekmények miatt börtönben volt, amikor a volt elnök szabadon engedte. Trump annak idején több mint 100 kegyelmet adott ki, köztük az 59 éves Harrisnak, aki Kalifornia államban töltötte a büntetését. Ügyvédei sikertelenül próbálták elérni a szabadon bocsátását Harris autoimmun betegségére és a koronavírus-járványra hivatkozva.

Mindez azok után számít érdekességnek, hogy Snoop Dogg 2017-ben szerepelt egy politikai töltetű videoklipben, amelyben fegyvert rántva „lelőtte” Donald Trump elnök bohócváltozatát.

Fotó: Charly Triballeau/AFP

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2024. január 29. 09:35
A hip hop is ugyan abban a kellemetlen helyzetben van mint a drum&bass, az újak borzalmasasak! Az old school hip hop-ot meg az old school drum&bass-t visszasírjuk! Na megyek is berakom a dj trace - mutant revisited 1996-ból,hogy felpörgesse a napomat ez a csodálatos old school drum&bass.
UpSalute
2024. január 29. 07:28
Az amcsi Dópmen....csak Dópmen a csicska budget utánzatuk. Szóval azért szereti a parókást, mert kegyelmet adott egy Crips bűnözőnek. Remek!!! Csak így tovább!
Galsó Atya
2024. január 29. 07:21
Dopeman reloaded.
Uztu
2024. január 29. 05:47
Nem támadta még 7 évvel ezelőtt? Vqgy az más volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!