Komoly bejelentést tett Snoop Dogg

2024. január 03. 07:40

A világhírő rappert egy csatorna szerződtette a párizsi játékokra.

2024. január 03. 07:40

Az amerikai NBC csatorna a közleménye szerint állandó tudósítóként szerződtette Snoop Dogg világhírű amerikai rappert a 2024-es párizsi olimpiai nyári játékokra. A csatorna abban bízik, a rapper „egyedülálló nézőpontból” mutatja be az olimpiai történéseket.

„Az olimpián nőttem fel,

 és izgatottan várom, hogy láthassam, ahogy a hihetetlen sportolók Párizsban is kitesznek magukért. Ez az ügyesség, az elkötelezettség és a nagyságra való törekvés ünnepe” – mondta el Snoop Dogg.

Hozzátette: „Lesz néhány elképesztő verseny, és természetesen magam is hozom a Snoop-stílust. Ez lesz a valaha volt legkiválóbb olimpia, úgyhogy tartsatok velünk, tartsátok nyitva a szemeteket. Tegyük felejthetetlenné ezeket a játékokat.”

„Béke és olimpiai szeretet, vágod?”

 – tette fel végül a költői kérdést.

Nyitókép: MTI/EPA/Kevork Djansezian

 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2024. január 03. 11:34 Szerkesztve
Mással nem lehet eladni.
Kybon
2024. január 03. 10:59
Ez az orrhangú marionett majd tudósíthat a muxlimók vicces öldökléséről! Jobb lesz, mint a bélelem-mozgalom bolti 'vásárlásai'...!
sentimental
2024. január 03. 10:50 Szerkesztve
2pac még az árja fajhoz tartozott, volt benne kraft, de ez a girhes buzi gyenge. Ráadásul a nép szerint részt vett 2pac megölésében is.
Türelem
2024. január 03. 10:41
Gagyi, mint a mandiner........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!