Szilágyi Áront beválasztották a Hírességek Csarnokába

2023. szeptember 29. 19:32

Erről a sportoló adott hírt Facebook-oldalán.

2023. szeptember 29. 19:32

Szilágyi Áron Magyar Szent István-renddel kitüntetett, háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívót beválasztották a Hírességek Csarnokába. Erről a sportoló adott hírt Facebook-oldalán.

Bejegyzésében így fogalmazott:
„A tegnapi napon a Nemzetközi Vívószövetség (FIE - International Fencing Federation) végrehajtó bizottsága beválasztott a vívás halhatatlanjai közé, mely aktív versenyzőként különösen jól eső, óriási elismerés számomra!” 

Szívből köszönöm a magyar szövetség jelölését és köszönet mindenkinek aki eddigi pályafutásom során támogatta és segítette karrieremet!

Szilágyi Áronnal készült nagyinterjúnkból az is egyértelműen kiolvasható, hogy a világ kardvívásának jelenlegi legnagyobb alakja az eredményein túlmenően, értékrendjével is a világ valaha élt leghíresebb vívói közé tartozik. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pbetti87
2023. szeptember 30. 06:56
Áron nem csak sportolóként, emberként is olyat ad, hogy róla csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni.
ittésmost
2023. szeptember 29. 21:09
Szívből gratulálok!
robertdenyiro
2023. szeptember 29. 20:34
Abszolút megérdemelt. Élő legenda. Gratulálok!
Pandaka pygmaea
2023. szeptember 29. 20:05
Ha valaki, akkor ő meg is érdemli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!