L. Simon László tanácsa a migráció ellen: szaporodjunk!

2015. november 05. 10:18

L. Simon László tanácsa a migráció kulturális hatása ellen: mindenki vállaljon minél több gyereket, és ne hagyja elveszni a szakralitást.

2015. november 05. 10:18

L. Simon László szerint nem kulturális értelemben nem leszünk képesek integrálni a migránsokat, hanem azért, mert ők nem akarnak integrálódni.

Az államtitkár által felvázolt jövőkép szerint először a nagyvárosok helyhatósági választásain nyernek majd a muzulmán közösségekhez tartozó jelöltek, később az önkormányzati, tartományi és végül az országos testületekben is többséget szereznek. „Ekkor nyilvánvalóan az alkotmányos rendet akarják majd megváltoztatni, ami a mi európai kultúránk maradványainak felszámolásáról fog szólni.” Például a többnejűség bevezetését fogják lerendelni. „Ebben az esetben mi még csak nem is tudunk mit csinálni, hiszen a saját csapdánkba esünk, mert mi demokraták vagyunk és hát kérem ők nyertek a választáson. ”

Megoldásként két dolgot tanácsolt L. Simon László. Mindenki vállaljon minél több gyereket, és ne hagyja elveszni a szakralitást. „És ha ez a kettő megvan az életünkben, szaporodunk, gyarapodunk, növekszünk, reprodukáljuk önmagunkat, a termelőerőket megújítjuk, és van hozzá kovászként működő identitás, akkor meg fogjuk tudni menteni mindazt, amit még európai értéknek hívunk” – zárta a gondolatot.

 

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kacor király
2015. november 05. 10:49
A magyarság nagy erénye, hogy nem szapora fajta. Ennyi idegroncs is épp elég a világnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!