Brutális migránsbűncslekmények rázzák meg a nyugat-európai országokat

2024. április 25. 07:04

Akár a saját segítőikről, akár iskolás lányokról legyen szó, nem válogatnak az áldozatok között.

2024. április 25. 07:04
Pataki Zoltán
Pataki Zoltán

Nyitókép: Emmanuel DUNAND / AFP

Miközben az Európai Parlament baloldali többsége az új migrációs paktum elfogadását ünnepli, az utóbbi hetekben, hónapokban újra elképesztő méreteket öltött a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma Nyugat-Európában.

Elég, ha megnyitjuk valamelyik nem mainstream hírportál oldalát, és láthatjuk, hogy ma már szinte minden napra jut egy késelés, nemi erőszak, becsületgyilkosság, vagy halálos testi sértés a nyugat-európai városokban.

Múlt hét szombaton például letartóztattak és vádat emeltek egy 25 éves hajléktalan algériai bevándorló ellen, aki a vád szerint

elrabolt, megvert és megerőszakolt egy 49 éves francia nőt

a Nantes melletti Saint-Herblainban, miután a nő évekig segített boldogulni a hajléktalannak.

Néha tudok uralkodni magamon, néha nem”

védekezett a bíróság előtt az elkövető.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem éri meg „jóemberkedni” a migránsokkal

Ez az eset is azt igazolja, hogy komoly veszélybe sodorják magukat azok, akik befogadják a migránsokat otthonukba, vagy velük dolgoznak.

  • Még a tavalyi év folyamán ölt meg majdnem egy afgán migráns egy 16 éves német lányt és édesanyját, miután a lány elutasította az otthonukba befogadott bevándorló szexuális természetű közeledését.
  • Angliában egy iráni menedékkérő gyilkolt meg brutálisan egy 87 éves nőt, aki befogadta az otthonába, annak ellenére, hogy a az iráni férfi menedékkérelmét korábban elutasították a hatóságok. 
  • Egy albán migráns pedig Franciaországban ölte meg befogadóját, miután vallási vitába keveredett vele.

Az egyik nagyobb figyelmet kapott eset Océane Decan 23 éves szélsőbaloldali, bevándorláspárti aktivista esete volt, akit tavaly sokkolt saját bevallása szerint az, hogy

nem sokkal a tárgyalása előtt találkozott erőszaktevőjével az az utcán, mivel a férfi szabadlábon védekezhetett

.

Ezt is ajánljuk a témában

A kiskorú lányok kiemelt célpontjai a migránsoknak

 Franciaországban is elszaporodtak azok az esetek, amikor illegális bevándorlók támadnak rá fiatal lányokra, az esetek többségében szexuális indíttatásból. De pár hete „csak”

azért vertek agyon egy 14 éves lányt, mert nem tetszett nekik az öltözködése, mivel szerintük az sértette az iszlám előírásokat.

A támadások, ha nem is járnak minden esetben  halálos sérülésekkel, egy életre megnyomorítják az áldozatokat, sokszor testileg, és lelkileg egyaránt.

Amikor a 12 éves francia kislányt, Lolát megerőszakolta és meggyilkolta egy algériai migráns Párizsban, a történetet kezdetben figyelmen kívül hagyta a mainstream sajtó. Aztán a felháborodás olyan nagy lett, hogy a történet végül nemzetközi figyelmet kapott.

Az Loláéhoz hasonló eseteket azonban a mainstream médiában továbbra is leginkább az elhallgatás övezi, mint ahogy a 9 éves svéd kislány, Luna esetét is. Ő is egyike az európai baloldal nyitott határok politikájának közvetett áldozatainak:

a lányt az iskolából hazafelé vezető úton támadta meg egy 13-15 éves – a hatóságok nem tudták pontosan megállapítani a korát – etiópiai fiatal

akinek családja ideiglenes menedékjoggal tartózkodott az országban. A pontos történtek máig nem tisztázottak, de a kislányra egy közeli erdőben találtak rá meztelenül a saját cipőfűzőjével a nyaka körül, és az is biztos, hogy a másik cipőfűzővel a támadója egy fához kötözte. Az orvosoknak sikerült életben tartaniuk a lányt, de

az oxigénhiány okozta  katasztrofális agykárosodástól nem tudták megmenteni.

Az egykor életvidám kislány jelenleg saját testébe van zárva, teljesen lebénult és nem tud beszélni. Hónapokig tartó rehabilitáció után is az egyetlen szó, amelyet kitudott mondani annyi volt, „anya”.

A családtagok beszámolói szerint Luna azonban továbbra is képes félelmet, szorongást ész szomorúságot kifejezni, Luna időnként „vigasztalhatatlan, szomorú és zaklatott”. A család úgy véli, hogy emlékszik arra, mi történt vele az erdőben. Az állapota miatt rendszeresen epilepszia elleni gyógyszert kell szednie.

A támadoról „természetesen” bebizonyították, hogy, „súlyos mentális zavarban szenved”, ezért „igazságügyi pszichiátriai kezelésre” ítélték.

Az elkövetőt korábban több iskolából is kirúgták viselkedése miatt, többek között zaklatta az lány iskolatársait, szadista, fojtogatást tartalmazó pornófilmeket nézett az iskolai számítógépeken.

Ezt is ajánljuk a témában

Németországban elszabadult a pokol

A német belügyminisztérium a hónap elején közzétett bűnügyi statisztikái lesújtó képet festenek az ország közbiztonságáról.

Az adatok szerint a külföldi gyanúsítottak száma tavaly mintegy 923 ezerre emelkedett, ami országosan 18 százalékos növekedést jelent egyetlen év alatt. A még megdöbbentőbb szám azonban az erőszakos bűncselekményekhez köthető, amelyek 2023-ban rekordszintre emelkedtek.

A belügyminisztérium adatai szerint

a bűncselekményekkel gyanúsítottak 41 százaléka külföldi,

2023-ban összesen több mint 2,2 millió embert gyanúsítottak meg bűncselekménnyel az országban, ami 7,3 százalékkal több, az egy évvel korábbihoz képest.

Ez a szám, akkor igazán sokkoló, ha hozzátesszük, hogy a külföldiek a teljes lakosság mindössze 15 százalékát teszik ki. Egyértelmű, hogy a külföldiek messze felülreprezentáltak a súlyos bűncselekményekben, különösen az erőszakos bűncselekményekben.

Azonban azt is érdemes megemlíteni, hogy a „német” gyanúsítottak közül sokan valójában migrációs háttérrel rendelkeznek, és nem német nemzetiségűek. A statisztikák ugyanis minden külföldit, aki német állampolgárságot szerez, onnantól kezdve egyszerűen „németnek” számít. A bűncselekményt elkövető második vagy harmadik generációs migránsok szintén egyszerűen „németként” szerepelnek a bűnügyi statisztikákban.

Ahhoz pedig nehezen férhet kétség, hogy a Brüsszel által elfogadott migránspaktum tovább fogja súlyosbítani a helyzetet kontinensen, hiszen azok intézkedései nemhogy megállítani nem képes a migrációt, hanem inkább ösztönzi azt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­­g­ö­s­ ­l­­­á­­n­­­y­­o­k­ ­v­­á­­­r­n­­a­­­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
istvanpeter
2024. április 25. 13:20
Viszont némileg nehezen érthető, hogy mindezek után, a Nyugat-európai emberek miért nem választanak maguknak olyan hatalomgyakorlókat, akik kitakarítják az országaikból a primitív tömeggyilkos muszlimokat és a többi söpredéket.
zrx8
2024. április 25. 10:04
A hülye, szarrá érzékenyített európai bírók meg egymás után mentik fel a szegény, "mentálisan sérült" kanarabokat. Csak arról nem szól senki, hogy ami nálunk mentálisan sérültnek számít, az ott, ahonnan jönnek, a nagy átlag.
urban63
2024. április 25. 09:31
Mindegy neki, csak pusztítsák a fehér keresztény, nőket főleg, hogy maguk javára fordítsák a szaporodási rátát, aztán jöhet a saria...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!