Nem a kvótákra: a CÖF is beszállt a kampányba

2016. szeptember 05. 08:16

Bayer Zsolt, Széles Gábor, Csizmadia László, Fricz Tamás, Stefka István és Bencsik András buzdítanak a kvóták ellen a CÖF reklámfilmjében.

2016. szeptember 05. 08:16

Bayer Zsolt szerint a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár, Bencsik András szerint nem az élelmiszer-készletezés a jó válasz a párhuzamos társadalmak polgárháborúira, Stefka István szerint pedig a muszlimok célja, hogy leigázzák a keresztény Európát. Széles Gábor szerint ha nem mond nemet az ország, párhuzamos társadalmak alakulhatnak ki.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2016. szeptember 05. 22:08
Basszus!! Leigázzák európát! Az összes menekült Török területen lévőkkel együtt vannak 3.5-4 millióan. Franciáktól Litvániáig a 27 tagországnak mindnek van reguláris hadserege+ rendőrség+biztonsági erő. A menekültek közt nem tudom de legyen 3000 terrorista vagy akit esetleg aktivizálni lehet. Azért az nagy szám lenne ha háromezer ember egy 500 milliós közösséget le tudna igázni. Ez olyan mintha 300 egér lerohanna egy elefántot. Végül is .
Pinter68
2016. szeptember 05. 16:32
Ha esetleg nem lett volna elég a kormány által elköltött milliárdok, most még a CÖF is megfejeli egy kicsit. Szintén a mi pénzünkből, ofkórsz. De vajon, mi újat tudnak mondani, hogy ennyire szükségét érzik megszólalni?
kukagyerek
2016. szeptember 05. 13:07
Ezek a gátlástalan köpönyegforgatók jobban tennék ha kussolnának, mert annyira ellenszenvesek a magyarok többségének, hogy az ugatásuk többet árt az ügynek, mint amennyit használ.
liberálzöld.
2016. szeptember 05. 12:35
És van minderre pénze a CÖF-nek? Mert ha nincs .... akkor csak szólniuk kell. A Viktornak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!