Örvendetes, ha a Főváros vezetése pereskedés helyett visszatér a Budapest Mobilitási Terv által kijelölt útra

2023. augusztus 10. 20:46

Egyszer már tartottunk itt.

2023. augusztus 10. 20:46
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„Örvendetes, ha a Főváros vezetése pereskedés helyett visszatér a Budapest Mobilitási Terv által kijelölt útra és támogatja a Budapesten a vasút fejlesztését és a Déli Körvasút megépítését. Egyszer már tartottunk itt, volt a főpolgármester által aláírt támogató FKT-döntés és Újbudával beruházói megállapodás is. Remélem, ez a mai álláspont tartósnak bizonyul és a szakminiszter legutóbbi nyilatkozata alapján ismét, immár harmadszor megindult környezetvédelmi engedélyezési eljárásban néhány héten belül kiadásra kerülő új környezetvédelmi engedélyt nem támadja meg ismét bíróságon a Városháza.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI / Faludi Imre

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 14. 07:33
Ezek szerint az egész projekt környezetvédelmi engedélyét (amit szakmai döntés lenne) nettó politikai okokból támadták meg. Illetve kellett hozzá még egy “független-szuperzöld” bíró, aki meghallva a fakivágás szót, zsigerből nyúl az “elutasítva” pecsét után. De most majd más lesz. Nem akarok arra gondolni, hogy Feriék köre ezúttal megfelelően részesül a beruházás lecsorgóiból és így már nagyon is akarják. Sajnos más nem jut eszembe.
states-2
2023. augusztus 11. 07:15
Hurrá!!! Balfaszgeli és komcsi maffiája nem ellenzi a főváros fejlesztését. És ez nem valamiféle paródia egy kabaréban, ez ma a Városháza nevű komcsi cirkusz előadása, ahol Feriklári a porondmester.
states-2
2023. augusztus 11. 04:26
Hurrá!!! Balfaszgeli és komcsi maffiája nem ellenzi a főváros fejlesztését. És ez nem valamiféle paródia egy kabaréban, ez ma a Vároháza nevű komcsi cirkusz előadása, ahol Feriklári a porondmester.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!