A Fidesz nem polgári, hanem kommunista párt

2023. február 07. 21:38

Nyilvánvaló: a Fidesz nem a magyarok, hanem Putyin érdekeit szolgálja.

2023. február 07. 21:38
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Mi egyéb magyarázat lenne arra, hogy a kormány az egyik legfontosabb dolgának azt tartotta, hogy a bizonyítottan KGB-ügynök Kirill pátriárka elkerülje a szankciókat?

Nyilvánvaló: a Fidesz nem a magyarok, hanem Putyin érdekeit szolgálja. Ezért kellene most már Orbánt és körét is uniós szankciók alá venni.

A Fidesz nem polgári, hanem kommunista párt.”

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. február 08. 16:49
Te meg nem egy normális ember vagy, hanem egy totál barom.
egynick
2023. február 08. 12:31
A Fidesz cinikus,köpönyegforgató, nem kommunista. Gyöngyösi dettó.
Bástyaelvtárs
2023. február 08. 12:13
Mondjuk van abban vmi amit Gyöngyösi mond. Egyre keveseb különbseget latni a kadar rendszer es a fidesz rezsim között. Olyan szövegeket tolnak a kormanyzati szereplők, a fideszes beszelőfejek, a legbetegebb kommentelgető fideszbirkák, hogy elmenne barmelyik 50-60as evekbeli mszmp partkiadvanyban is. Ugyanaz a nyugatellenesseg, oroszbaratsag, tucatnyi közügyben, tarsadalmi, gazdasagi kerdesben szinte ugyanaz a narrativa az abortusztól az egyeni szabadsagjogokig, tüntetésekhez való hozzáállas, belső ellenségkeresés, propagandamódszerek, media megszállása stb... A NER nyelvezete is mar majdnem annyira kretén mint az érett szocializmus hivazalos nyelve volt. Olyan gatya szellemi állapotban van a fidesz most - ezt az uj orban beszedek is kitűnően tükrözik, -hogy alig vedhető narrativát tolnak egy demokratikus europaban. Nem veletlen, hogy a béka segge ala süllyedt az orszag nemzetközi respektje, a diplomaciai kapcsolataink soha nem voltak ennyire melyen..
tapir32
2023. február 08. 12:04
Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomásgyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!