Kivéreztetik az önkormányzatokat!

2023. január 06. 12:47

Csak nem a kormány, hanem Gyurcsányék saját magukat.

2023. január 06. 12:47
null
Szabó Gergő
Pesti Srácok.hu

„Akinek van szeme, látja, hogy mit jelent a szavak mögött az a híres baloldali szociális érzékenység. Amikor hatalmon vannak, akkor is csak a szavak maradnak, ellenben kőkeményen megsarcolják az embereket, ezt folyamatosan láthattuk a múltban és sajnos a jelenben is. Önkritika? Az viszont nyomokban sem található a gyurcsányista szerencselovagoknál, akik ellenben a védhetetlent is próbálják védeni és saját piszkukat szokás szerint másra kenni. Ezt azonban nagyon nehéz lesz, még ha a folyamatosan és szolgalelkűen a talpukat nyaldosó propagandasajtójuk mindent meg is tesz a károk enyhítésére. Van, amit nem lehet magyarázni. Itt pedig tiszta a helyzet: aki elment és tárgyalt, kapott pénzt, aki nem ment el, az nem. Legyen az kormánypárti, vagy ellenzéki. Érdemes lesz figyelni Gyurcsányék további reakcióit, akik a rengeteg csapda, trükk és csiki-csuki mellett lehet, hogy most nagyon elbaltázták a méregkeverést. De ez egy ilyen szakma, ki az ördögnek szolgál, az bizony kínnal fizet.

A totális ellenzéki összeomlás, a guruló dollárok erkölcsi fertője közepette a leggátlástalanabb brigád láthatóan igyekszik felzabálni a többieket. Ezek Gyurcsányék, akiknek sosem volt erkölcsi skrupulusok akkor, amikor hátba kellett valakit támadni, hamisan vádolni, szövetséget felrúgni, befeketíteni valakit, akit korábban a keblükre öleltek. A szemétdomb sem megvetendő, az is egy meghódítandó terület, azt is uralni kell valakinek, még ha más egyelőre nem is jut szerencsére ennek a csapatnak. A tehetségtelen, önmagát többszörösen lejárató ellenzék pedig vagy önként, vagy erőszakkal megy Gyurcsányék darálójába, miközben tovább diktatúráznak, dobálják magukat áldozatszerepbe, újra és újra nekifutva a falnak, ahonnan szokás szerint lepattannak. Ha egy ilyen öngólt és szánalmas fiaskót követően is Gyurcsányék maradnak az ellenzék megmondói, annál keserűbb bizonyítványt nem állíthat ki magának a mai magyar baloldal.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
norbert1970
2023. január 06. 15:59
2010 után a Fidesz az önkormányzatokat konszolidálta mert már akkora adósságokat görgettek hogy sok fizetésképtelen volt már.
Pierre
2023. január 06. 15:29
kb. minden szitokszava a sajat buneinek projektalasa.
Ólat a trolloknak
2023. január 06. 15:26
Az egybites rajongótábor szerint úgyis Óóó-Báá a tettes.
Lajoss
2023. január 06. 14:46
Prosti srácok..ugyammá..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!