Önellentmondásban a dollármédia

2023. január 31. 10:46

Eddig azt hallgattuk, hogy Magyarország csak egy összeszerelőüzem, amihez semmi tudás nem kell.

2023. január 31. 10:46
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Önellentmondásban a dollármédia: eddig azt hallgattuk, hogy Magyarország csak egy összeszerelőüzem, amihez semmi tudás nem kell. Ehhez képest most hosszasan foglalkoznak azzal, hogy milyen sok egyetemi végzettséget igénylő szakemberre van szükség az elmúlt évek autóipari beruházásainak köszönhetően.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2023. január 31. 18:28
Kedves Dániel, az autógyárak összeszerelő üzemek. És igen, szükség van diplomás, főiskolás dolgozókra is. De jó volna ha az egyetemeink olyan tudósokat adnának a világnak akik hírét vinnék az országnak. Mert nagyon úgy néz ki, ha egy magyar valami világraszólót alkot, azt nem itthon teszi. Mert ugye az összeszerelő üzemek erre alkalmatlanok.
Farkas Piroska
2023. január 31. 14:58
Ballibtrollok, nagyon megnyomtátok ...
fonak
2023. január 31. 14:42
A gépészmérnök, villamosmérnök az csak beszélő szerszám. Szociológusokra, romológusokra, genderszakosokra van szükség a felemelkedéshez!
Lajoss
2023. január 31. 14:02
Bezzeg a közpénz-KESMA mindig tudja a tutit,ugye,Dancsi? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!