Fekete-Győr, ne Cseh Lacit éltesd, számoltasd el Cseh Katalint!

2021. július 31. 14:07

A kommentelők elő is vették az olimpiát megpuccsuló politikust a semmiből jött érdeklődése miatt.

2021. július 31. 14:07
Kertész Dávid
PestiSrácok

„Bár az embereket leginkább a Cseh Katalin nyomdamutyijával kapcsolatos véleménye érdekelné, Fekete-Győr inkább Cseh Lászlóról posztol. Persze a kommentelők elő is vették a magyar olimpiát megpuccsuló politikust a sport iránti, semmiből jött érdeklődése miatt, a Momentum sajtósai pedig el is kezdték törölni a hozzászólásokat a véleményszabadság jegyében. Fekete-Győr nem bír magával, hirtelen hatalmas sportrajongó lett belőle, és most Cseh László búcsúja kapcsán tett ki egy szakértői posztot Facebookra. A magyar olimpiai álmokat megfúró baloldali politikus hirtelen jött sportszenvedélye nem is véletlen: talán a közösségi oldalát kezelő elvtársak úgy gondolták, ha Cseh Laciról írnak, az eltereli a figyelmet arról, hogy Cseh Katalin mutyijával még nem foglalkoztak odaát.

»Ha nincs a vegyesben mell, ez is érem lett volna, Laci… Mennyit szentségeltem Phelps miatt, emlékszem, hogy mindig elvitte az aranyat, de Cseh Lászlóval a világ egyik legnagyobb úszó klasszisától búcsúzik ma ország és világ. Üde színfolt voltál Tokióban, köszönjük a nagy menetelést, és az éremdús pályafutást!« – írta bejegyzésében a Momentum elnöke. Persze a hozzászólók nem felejtettek olyan könnyen, és emlékeztették a baloldal hanyatló sztárját, hogy anno éppen ő kampányolt a hazánkban megrendezendő olimpia ellen. Nyilván minden egyes kommentet a Fidesz finanszírozott (itt kérdezném az esetleges baloldali olvasóktól: hol lehet átvenni az ellenzéknek szánt beszólásokért járó pénzt?), ennek jegyében a véleményszabadság kizárólagos őrzői el is kezdték törölni azokat. Azonban, mint tudjuk, az internet nem felejt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. augusztus 01. 08:58
Nagyon jó!!!
Google
2021. július 31. 19:05
N Olimpia, yes Pride! Fekete-Győr és az ő apró világa. Gyurcsány bácsinéni majd gondolkodik helyette is.
mucsay
2021. július 31. 18:04
csak épp azt nem idézte a mandi amiről a cikk szól, a kommenteket
nimfak
2021. július 31. 15:23
Cseh Katalinrol es hazaarulo bandajarol, ha lehetne. A 444-en nem hallottak rola?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!