Putyin trójai falovai, mint Orbán Viktor szabotálják Ukrajna pénzügyi támogatását

2024. április 25. 06:59

Mindannyian veszélyben vagyunk, és Ukrajna az utolsó védelmi vonalunk.

2024. április 25. 06:59
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Putyin trójai falovai szabotálják Ukrajna anyagi támogatását Európában és az Egyesült Államokban is. Mindannyian veszélyben vagyunk, és Ukrajna az utolsó védelmi vonalunk. Akik Európában azt mondják, hogy Putyin majd megáll Ukrajna határainál, azok vagy döbbenetesen naivak, vagy cinkosok.

Azt látjuk Európában és az Egyesült Államokban is, hogy Putyin trójai falovai szabotálják Ukrajna pénzügyi támogatását: ezt teszik Donald Trump szövetségesei az amerikai kongresszusban, és ezt teszi Orbán Viktor is az EU Tanácsában. A harc nem csak Ukrajna jövőjéért folyik, hanem a demokrácia jövőjéért is.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­a­k­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
iphone-3
2024. április 30. 07:14
miért nem itélik el ezt a tetves kurvát? ez egy hazaáruló notórius hazudozó ribanc.
darling
2024. április 26. 20:55
CSEKK K. veszélyben? Aligha! Még a sátánnak se kellene, nem még az oroszoknak! Mit agyalhat, h ennyi ostobaságot mondjon! Persze, a nemzetközi vörösbrigád jól fizet... Aljas féreg!
Türelem
2024. április 26. 17:59
Egy gerinctelen, a normális zsidó többség létét is veszélyeztető zsidó faló aljas megszólalása. Ezek elől kell menekülnünk, ha kormányra kerülnek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!