Cenzúra, Momentum-módra

2021. március 15. 07:17

Ez nem lenne sem jogállam, sem demokrácia, hanem önkényuralom. A cenzúra eszközével. 

2021. március 15. 07:17
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Ha bukik a Fidesz, akkor tényleg más világ lesz ám jövő tavasztól! Ha a Momentum lesz a legerősebb, akkor Fekete-Győr András tiltana el foglalkozásuktól jobboldali újságírókat, megmondóembereket.

Tegyük fel, 2022 tavasza után Fekete-Győr András miniszterelnököt bírálja Bencsik András. Fekete-Győr kormányfő erre propagandistának, uszítónak nevezve Bencsiket, választási ígéretéhez híven  eltiltja őt – vagy Bayer Zsoltot, akárki mást – a foglalkozásától. Csak úgy. Egy személyben. 

Ilyet Orbán Viktor legrosszabb pillanataiban sem csinált, terjesztett elő. 

Ha ezt a felvetést komolyan kell venni, akkor ez azt jelenti, hogy Fekete-Győr majdani miniszterelnök médiában, újságokban dolgozó kritikusait egyszerűen elhallgattathatja. 

Ez nem lenne sem jogállam, sem demokrácia, hanem önkényuralom. A cenzúra eszközével. 

Tudom, fiatalság bolondság, de ha valaki miniszterelnöki posztra készül, legyen kedves a politikát kicsit komolyabban venni. Különben azt kell, hogy higgyem, azt sem tudja, mit beszél. Vagy ha tudja, akkor annál rosszabb.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. március 16. 11:55
Fegyőr egy komolytalan papírtigris. Ő sem gondolhatja komolyan, hogy a hatalom átvétele esetén azt fogja csinálni, amit mond. Csak DK hívőket akar elhappolni, másra nem jó a lózungja. Igaza van Nagynak, komolyabban kellene vennie a miniszterelnök jelöltségét.
istvanv2
2021. március 15. 21:39
még csak ez hiányozna. Nem kell nekünk se szocializmus, se sorosista vadkapitalizmus, se brüsszelita rendszer. brüsszel túl messzire ment az aljasságokban. Az unió megérdemelné a hajdani Szovjetunió sorsát
linkeloe
2021. március 15. 18:46
Kivánjuk a sajtó szabadságát, censura eltörlését.
Performan
2021. március 15. 13:55
A MÚOSZ-ban is kuncogtak ma egy kicsit az elvtársak a Momentum zseniális ötletén, amikor szétosztották a jóelvtársi díjakat, hogy milyen nagyszerűséges lesz, ha végre csak kommunisták írhatnak majd újságot, mint a daliás '89 előtti időkben. Vagy? Látott a MÚOSZ részéről bárki egy összeráncolt szemöldököt legalább?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!