Nem adtuk fel

2020. december 30. 11:11

Elkezdődött Budapesten a forgalomcsillapítás.

2020. december 30. 11:11
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Fidesz mindent megtett, hogy elhitesse a budapestiekkel, hogy annak ellenére, hogy állami feladat egy járvány ellen védekezni, a Főváros hibájából terjed a vírus és annak ellenére, hogy nekik 9 évük volt rá, a Főváros új vezetése a hibás a Lánchíd rossz állapota miatt is.

Az új önkormányzat megalakulása óta dolgozott a Lánchíd felújításán, ma már ott tart a projekt, hogy a BKK már a végső árajánlatokat is megkapta, így 2021-ben elkezdődhet a felújítás. Sokszor az állam helyett eljárva, sokszor anyagi lehetőségeinket teljesen kihasználva tettünk meg mindent azért, hogy segítsük a járvány megfékezését: több tízezer tesztet, több millió maszkot, rengeteg védőfelszerelést vásároltunk, folyamatosan teszteltük az idősotthonainkat, maszkot és tesztet biztosítottunk a kerületeknek, kötelezővé tettük a maszkviselést, bérleti díj és lakbérkedvezményt adtunk a főváros bérlőinek, folyamatosan fertőtlenítettük a BKV-járatait, bevezettük a Budapest-pótlékot és átlagosan 100 ezer forint plusz juttatást biztosítottunk az idősotthonok dolgozóinak.

A vírus rengeteg kapacitásunkat lekötötte, de mi nem adtuk fel, hogy teljesítsük azokat az ígéreteket, amelyek a választás előtt tettünk a budapestieknek. Ennek jegyében elkezdődött Budapesten a forgalomcsillapítás, létrehoztunk több új kerékpársávot is, amivel biztonságos alternatívát igyekeztünk nyújtani a főváros közlekedésében. Megszületett a bérmegállapodás a Főtáv Zrt.-nél. Ingyenessé tettük a közösségi közlekedést az álláskeresők számára. 1 milliárd forintot különítettünk el a fővárosi részvételi költségvetés megvalósítására. Valamint elindítottuk a Budapest Restart programot, Budapest újranyitásának programját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2020. december 31. 18:45
"Elkezdődött Budapesten a forgalomcsillapítás" Mindenki kampámybiciklire ül... ahogy tette azt KariGeri is!
Pelbi
2020. december 31. 11:48
Az igazi targédia az, hogy K. mint vezető tehetségtelen. Ezért tehetségtelen közvetlen munkatársakat fogad maga mellé. Tényleges munka, az, amiért megvállasztották nem történik. Szegény mink!
Krupp Skya
2020. december 31. 08:07
Nem adtuk fel. A karácsonyi üdvözlő lapokat?
iIonah
2020. december 31. 00:51
Ne a forgalmat babráld, hanem inkább az 55 agysebész, semmihez sem értő tanácsadódtól szabadulnál meg, hülyegyerek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!