Rogán, a bulibáró

2016. október 04. 08:29

Ennél pontosabb politikai karakterrajz ma nem készíthető a Szabó ­Zsófi lakodalmába luxushelikopterező propaganda­miniszterről.

2016. október 04. 08:29
Pető Péter
Pető Péter
Népszabadság

Rogán Antal igazi bulibáró. Ennél pontosabb politikai karakterrajz ma nem készíthető a Szabó ­Zsófi lakodalmába luxushelikopterező propaganda­miniszterről. Az összegzésben legföljebb annyi a meglepő, hogy Kis Grófo előadóművész készítette, miközben – slágere szerint – a nézésének és a járásának a szakértőjétől alapesetben nem feltétlenül várható el ilyen tűpontos analízis. Az is igaz persze, komoly mélypontot mutat, hogy egy Facebookra elhelyezett, majd onnan gyorsan eltávolított bejegyzés fölöttébb egyszerű mondata mindent elmond Rogán Antalról.

Arról a politikusról, akinek a családja most éppen helikopterrel ment lagziba. A mondás persze az, hogy a família nem fizetett a szolgáltatásért, a segítőkész szállító ugyanis bartermegállapodást kötött Rogán Cecília cégével. Magyarországon már csak így van ez, itt sohasem a politikusoknak vannak üzleti kapcsolatai, hanem a feleségnek, az anyának, az apának, a tesónak. Itt sohasem a politikusnak van hatalmas vagyona, hanem a feleségnek, az anyának, az apának, a tesónak. Ahogy itt van, az szinte mindig jogszerű, épp csak a korrupció gyanújának árnyékát veti sokakra. Például Rogán Antalra.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. október 05. 10:49
Madarat tolláról , embert barátjáról lehet megismerni.Szerintem nemzetbiztonsági kockázat , hogy rogánt -feltételezésem szerint a felesége- méltatlan és értéktelen, rosszhírű társaságba viszi bele.Ha engem Szabó Zsofi barátjának tekintene azt kikérném magamnak . Ő egy orbitális ...., aki több szerszámot fogott a kezében,mint más ember kilincset.Nem beszélve az új rokonságról.Szegény , mindenki által tisztelt és szeretett Szabó Gyula domboldalba ültette a fáját , nagyon elgurult a "gyümölcse"
yes_we_can
2016. október 04. 19:25
Már a tétel is problémás. A gáz nem Rogán(dehogynem!),hanem a nép bulibárós színvonala.Komenista vircsaft.
BőröndÖdön
2016. október 04. 18:33
A magyarvizslás hunvaldtóni urizál...
bdi
2016. október 04. 17:42
1) A portik perben a szavahihetőségével védekezik 2) Piti ügyben hazudik, aztán amikor lebukik, egy adócsalás beismerésével védekezik NORMÁLIS?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!