A felbújtó

2016. augusztus 03. 08:21

A hírek szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik csoportja olyan kiadványokat osztogat a balkáni útvonalon bonyolított invázió szereplőinek, amelyek nyíltan a hatóságok átverésére biztatnak, ahhoz adnak ötleteket, miként lehet a legfurmányosabb módon kijátszani a megcélzott ország törvényeit.

2016. augusztus 03. 08:21
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„A hírek szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik csoportja olyan kiadványokat osztogat a balkáni útvonalon bonyolított invázió szereplőinek, amelyek nyíltan a hatóságok átverésére biztatnak, ahhoz adnak ötleteket, miként lehet a legfurmányosabb módon kijátszani a megcélzott ország törvényeit. A »hasznos« tanácsok mellett térképek, telefonszámok segítik a bűnözőket abban, hogy a lehető legnagyobb átéléssel tudják előadni a kellő pillanatban a szegény, háború elől menekülő üldözött szerepét.

Ráadásul a színtársulat által szétdobált hátizsákok emblémájáról leolvasható az is, hogy a felbujtóként elkövetett bűncselekményben Soros társa az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága is. Szerintem ahogy Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere megbírságolta őket szemetelésért, úgy a fentiekért eljárást indíthatna ellenük hivatalból az ügyészség, de akár a nemzetközi bíróság is foglalkozhatna vele, miként tesz nagy ívben egy önmagát mindenhatónak képzelő vénember az Európai Unió tagországainak törvényeire.

Sajnos az lenne meglepő, ha ennek a velejéig romlott, sanda szándékok által vezérelt akciónak nem lennének magyar résztvevői is. De hazánk civiljei is szerepelnek a kiadványban, konkrétan a Migránsszolidaritás-csoporthoz (Migszol) lehet fordulni, ha valaki eltévedne határsértés közben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2020. szeptember 07. 11:48
Beperelni, betiltani, feloszlatni! Minden "nyílt társadalmas szart, migszolt, és az összes haszonleső felforgató szervezetet.
rajgy
2016. augusztus 19. 00:45
Ha már az ügyészségnél tartunk, mikor indítanak eljárást a hamis tanuk ellen, akik a László Petra ellen a "gáncsolás"-t állítólag látták. (A bocsánatkérése után, amit a "gáncs"-ra értettek, több "szemtanu" is jelentkezett) Van magyar felirat is: https://www.youtube.com/watch?v=6KTedzSxR0g
Dorki
2016. augusztus 19. 00:43
És hogy milyen morális színvonalon vannak, arra a legjobb példa a kiskorúként való regisztrálás mocskos módszertana volt. Becsületes ember nem vállalhat ilyesmivel közösséget. Azért érdekelne, hogy ezt pusztán pénzért csinálják?
Tiszafa
2016. augusztus 19. 00:43
Nagyon egyszerű. Egyáltalán nem kell őket beengedni. Hát úgysincs egyetlen egynek sem valódi, hivatalos papírja. Akik meg beszöknek a kerítésen át, azokat nyakik be kell varrni disznóbőrbe és kikötözni a kerítés belső oldalán egy -két napra, hogy a többiek jól lássák őket. Filmezni a hatást és feltenni az internetre. Egy hétig egy irányba szaladnának, csak minél messzebb kerülhessenek. A bigott vallásos félelmüket kell fegyverként használni ellenük, mert ezek alapvetően több száz évvel a múltban élnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!