Teljesen ismerős, otthonos pokol

2015. szeptember 11. 11:46

B-né T. Piroska nem valamiféle extrém szörnyeteg. Ő inkább a banális gonosz. És tulajdonképpen sokkal ijesztőbb, mint a horogkeresztekkel tetovált, kopasz erőemberek.

2015. szeptember 11. 11:46
Konok Péter
Facebook

B-né T. Piroska kedves arcú, negyvenes hölgy. Recepteket oszt meg, angyalos matricákat küldözget kisszámú, de hozzá hasonló ismerőseinek, és szereti a szép tájképeket.
Gyerekei vannak, és a család egy része Angliában próbál boldogulni. B-né T. Piroska büszkén teszi közzé a kint készült fényképeket.

B-né T. Piroska egyáltalán nem feltűnő. Helyesírása nem a legjobb, de égbekiáltó hibákat nem vét. Nem látszik gazdagnak, nem látszik szegénynek. A hetvenes évek zenéit kedveli, nem is a legrosszabbakat. Hétköznapi ember, ha van ilyen.

B-né T. Piroskára azért figyeltem fel, mert egy »Biatorbágyon egy vonat majdnem átszáguldott egy csapat menekültön« című cikk alá nemes egyszerűséggel ezt kommentelte: »Ez a 'MAJDNEM' nem hiányozna, az lenne az igazi«. Így, tömören, elegáns emberséggel, nevét, arcát adva véleményéhez. Egész önmagát adva, hiszen én is megnézhettem a profilját, ott volt, semmi különös.

B-né T. Piroska nem valamiféle extrém szörnyeteg. Ő inkább a banális gonosz. És tulajdonképpen sokkal ijesztőbb, mint a horogkeresztekkel tetovált, kopasz erőemberek. Teljesen ismerős, otthonos pokol.

Enyhe emésztési zavaraira recept nélkül kapható savcsökkentőt szed. 37-es cipőt hord, de telente, vastagabb zoknihoz, 38-ast húz. Kedvence a rakott krumpli, néha megiszik egy-egy sört. Altató nélkül alszik.

Jól.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. szeptember 12. 14:01
Azt azért nehezen értem zsidrák, hogy büdös fracba kerültek ti egy platformra azokkal, akiknek házait évtizedk óta buldózerekkel szántjátok fel , gyermekeiket ezerszámra gyilkoljátok le, elzárjátok a vizet előlük, elveszitek az utolsó lehetőségüket az élettől. Azt értem,mert naponta bőrünkön tapasztaljuk ,amit Korniss testvéred mondott, hogy :" mi sokszorta jobban gyülölünk benneteket keresztényeket, mint ti minket". De, azt már nehezen értem, ha ez a gyűlölet annyira elszabadúl, hogy saját ellenségeitek mellé álltok, velünk keresztényekkel szemben, akiket naponta alázva a munkájukból éltek. Mert, nem sok kétségem van affelől ezek a muzulmán bevándorlók, előbb utóbb be fogják füteni azokat a kazánokat, amiről eddig százezer pocfolyóméternyi irodalom ,filek százai, könyvek ezrei mondják, hogy léteztek és ekkor ez az életre hívott szörny tényleg valóssággá válik. De, akkor már mi keresztények sem tudunk majd segíteni.
fradi44
2015. szeptember 12. 13:05
Trelleborgban már úszni akartak a "menekültek" ....
mákgubó kettő
2015. szeptember 12. 11:23
Te meg az adó. A kurva nyugger anyádat te idióta,te..........
berzsian56
2015. szeptember 12. 11:20
Egy horogkereszttel tetovált erőember sem lehet annyira visszataszító, mint ez a féreg. Ezzel a széles látókörrel, számodra is sok mindent menyitott már az élet, talán csak a gázcsapot nem. Ami késik, nem múlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!