A mandineres fos attól még nem lesz kevésbé fos, hogy nők is ontják magukból

2015. szeptember 24. 10:04

A fos az nem lesz kevésbé fos, attól még, hogy nők is ontják magukból.

2015. szeptember 24. 10:04
Dojcsák Dalma
más tollával ékeskedő

„Nem vagyok hajlandó mandinereseket rebologolni

De a fos az nem lesz kevésbé fos, attól még, hogy nők is ontják magukból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. június 13. 00:54
Ez nagyon kínos. Nyilván valamelyik, vagy több írás kiakasztotta Szerzőt. MÉGIS vele foglalkoznak. Hála a Mandinak. Ami tudatosan nem tett mellé linkeket. Ezzel, az itt látható hsz-ok révén, az ocsmányabbnál ocsmányabb kommentárokat íratta alá az ő névtelen, és magányos tömegével. Elárulom, kedves Mandi, hogy az egyik méltó válasz ilyenkor a reakció hiánya. A másik, hogy valamelyik elhivatott antifeminista szerzőjük megint égeti magát valamivel. Ez viszont még rosszabb, hiszen végső soron névtelen.
nimród
2017. június 13. 00:54
Az ilyen, tenyérbemászó alvilági bunkók stílusában megnyilvánuló nőfélék szoktak azután megbántott hölgyként vérig sértődni, ha valaki a "stílus az ember" alapján, tenyérbemászó alvilági bunkónak nézi, és jól seggbe rúgja őket.
crydog
2017. június 13. 00:54
Értem én hogy TASZ-os a drága, hát egyikünk se tökéletes, meg hogy nem hajlandó re-blogolni a mandineres arcokat, (pedig szerintem a legkorrektebb site) na de ez a rebologolás ez már vérlázítóan nem PC tőled Dalma.
Peter8811
2017. június 13. 00:52
Szólás Szabadság, E kettő kell nekem. A szabadságért Fel áldozom az életem. A Szólás szabadság szakértőért Lefosom az inam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!