A Jump Aroundból a mai napig megélek

2015. augusztus 27. 11:37

A fesztiválközönség Európában kevésbé kényes. Ők akkor is jól akarják magukat érezni, ha sárban kell fetrengeni, ezt bírom. Interjú.

2015. augusztus 27. 11:37
Everlast
We love Balaton

Bírod Macklemore zenéjét?


Inkább elismerem. A zenéje nem mindig az én stílusom, amit csinál, azt jól csinálja. Az egy nagyon jó szám, amiben a melegházasság mellett áll ki (Same Love - a szerk.).

A szöveg, vagy maga a zene tetszik benne?

A dallam nagyon király, de maga szám jó, ahogy van az üzenettel, amit közvetít. Nem csak a melegeknek szól, hanem egy fontos állásfoglalás az egész kialakult helyzetről. Ez a dolgunk, minden zenésznek ezt kell tennie. Ki kell állnunk a véleményünk mellett. Még ha nem is bírok egy-egy számot, azt mindig értékelem, ha valaki beleáll a helyzetbe, és határozottan elmondja, amit gondol.

Mi a legnagyobb különbség egy amerikai és egy európai fesztivál között?

Már nem igazán játszom amerikai fesztiválokon, legutóbb nézőként kimentem a Coachellára, mert közel volt hozzám. Az európai fesztiválok sokkal változatosabbak, amikor volt szabadnapom, simán elmentem európai fesztiválokra körülnézni. A közönség például Európában kevésbé kényes. Ők akkor is jól akarják magukat érezni, ha sárban kell fetrengeni, ezt bírom. Az amerikaiaknál pedig azt látom, hogy csak azért mennek el egy fesztiválra, hogy becsekkoljanak, csináljanak egy selfie-t és mehetnek is haza. Megmutathatják Instagramon. Tudom, hogy úgy beszélek, mint valami öreg pasas, de az emberek mostanában így élnek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1514, 1848: PROTOBOLSI LÁZADÁSOK
2015. szeptember 03. 10:04
ez is nagy slágere volt: https://www.youtube.com/watch?v=vCZ1YteCv5M egyébként meg egy iszlámra áttért hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!