MigSzol, hát mégis!...

2015. július 14. 19:11

A MigSzol nemcsak a menekülteken segít, hanem vigaszt és reményt nyújt mindannyiunknak.

2015. július 14. 19:11
Tamás Gáspár Miklós
hvg.hu

„Az Alkotmánybíróság elhomályosult elméjű elnöke épp a minap nevezte »fizetett forradalmároknak« azokat az ágrólszakadtakat, akik a saját filléreikből művelik azt, amit az ilyen magas állású uraknak kellene. Védik – miközben a megerőszakolt, vérfoltos jog kiégett és cinikus képviselői félrenéznek – a jog által már nem oltalmazott otthontalanokat.

A MigSzol (folytatva a SZETA nemes hagyományát, amelyről aktivistái bizonyára nem is hallottak, de ez legyen a legnagyobb bajunk) – több más, hasonlóképpen nemes embercsoport mellett – nemcsak a menekülteken segít, hanem vigaszt és reményt nyújt mindannyiunknak.

Köszönjük szépen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. július 15. 17:23
Ez a MigSzol csak vakszol ,fényesít , te meg vén hülye létedre még mindíg ne Nyug Szol. A MigSzolt azért működtetik a régi jó szadesz vakarékok, hogy bekerüljenek a kűlföldi lapokba és megmutassák a patkányt még agyonütni sem lehet, az mindent túlél.
pkarcsi
2015. július 15. 17:21
Rád is fér Gazsi a vigasz és remény nyujtás.Ha nem váltál volna őskövületi vörössé,reményteli életet élhetnél,járhatnál Heller Ágica divat bemutatóira mint rendes magyarember.Látod,igy maradt neked,hogy az alja zsdóatv-ben nyomod a komcsilibsi szöveget annak a félművelt cinikus Olgicának.
várúr
2015. július 15. 16:49
Míg Szól, egyfolytában vérlázító hülyeségeket röfög.
TAVIROZSA
2015. július 15. 14:38
akit már csak a MIG SZOL vigasztal !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!