Kiírtuk magunkat Európából a Dublin III. felfüggesztésével

2015. június 23. 20:51

A menekültellenes kormányzati politika mára odáig fajult, hogy most közvetlen veszélybe kerültek a hazánknak kifejezetten a menekültek ellátására szánt EU-s támogatások is.

2015. június 23. 20:51
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI OS

„Az osztrák sajtóból kellett megtudnia a magyar közvéleménynek, hogy a magyar kormány szánt szándékkal sértett meg egy fontos nemzetközi egyezményt belpolitikai céljai érdekében. A Dublin III. felmondása azt jelenti, hogy Magyarország a legalapvetőbb felelősséget sem vállalja a hazánkban regisztrált menekültekért. A pár száz menekült ellátása és a felelős menekültpolitika helyett a kormány inkább kiteszi a »megtelt«táblát.

A menekültellenes kormányzati politika mára odáig fajult, hogy most közvetlen veszélybe kerültek a hazánknak kifejezetten a menekültek ellátására szánt EU-s támogatások is. Menekültek később is lesznek, EU-s forrás azonban akkor már nem lesz az ellátásukra. Magabiztos öngólt rúgott az Orbán-kormány.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány döntésének rendkívül súlyos következményei lesznek, amiket azonban nem a kormány, hanem Magyarország fog megszenvedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. június 25. 07:41
Nem mi voltunk /a kiírók/, a Gyurcsány volt. Ami neki jutott: Sebestyén villa az Apró családdal együtt, nagy vagyon még nagyobb hozadékkal, KISZ titkárság, államtitkárság,pártelnökség, miniszterelnök, brüsszeli biznisz és még mi nem akar lenni? És 5 pár tornacipője van.
Szorgos Lajhár
2015. június 24. 15:07
Rendben. Ha az EU megvonja a pénzt, akkor 2 dolog marad: Minden füstöst elutasítani a határon, ha megtagadja a visszamenetelt, börtön kényszermunkával, ha nem dolgozik, testi fenyítés. Akiket pl. Ausztria visszazsúpol, az éj leple alatt 3. országba kizsúpolni. Majd megunják - mármint a füstösök.
tevevanegypupu
2015. június 24. 14:56
Az Európai Unio írta ki magát Európából már régen..
tevevanegypupu
2015. június 24. 14:54
Ne írjuk ki magunkat, menjenek mind, az összes bevándorló Budapestre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!