A nap, amikor veszélyes lettem

2014. december 17. 12:40

Ugye, adott egy 170 centis, 65 kilós nő, aki otthon kimenőt kap: menj el szívem tüntetni, már olyan rég voltál valahol, majd én vigyázok a gyerekre. És akkor menet közben, hirtelen átalakul fenevaddá. Ő lesz a béközép legvagányabb köpködője.

2014. december 17. 12:40
Nagypál Anikó
Gépnarancs

Aztán végül gáz nem lett, csak paprika spray, bele az arcomba, mert ugye fenyegető módon fényképezőgéppel léptem fel. Nyilván aggódtatok fiúk, hogy előnytelen kép készül rólatok, elcsúszott a séró, vagy ilyesmi. Én nyitottam a számat, hogy szóljak, hogy nem rátok vagyok kíváncsi, hanem dokumentálni szeretném, hogy bántani fogjátok-e azt az embert, akit markolásztok, vagy segíteni neki, mert ez a dolgom, meg mondjuk amúgy is érdekelt. Sajnos, pont ezt a pillanatot választottátok arra, hogy arcon lőjetek, és akkor már se beszélni, se levegőt venni, se látni, se semmit nem tudtam, csak hörögni és tántorogni, miközben a fotóapparátust igyekeztem biztonságba helyezni, mert féltettem. Sajnos nekem nem jár a túlóra pénz, nem tudok másikat venni, na.

Nem akarlak bennetek bántani amúgy, tudom, hogy a katona is, a rendőr is parancsot teljesít, ilyen ez a popszakma (és holnap veletek basznak ki, hogy az egyik rigmust idézzem tegnap estéről). De a morcos medvébe már, milyen parancs az, hogy egy kumma szó figyelmeztetés nélkül adjatok a szarháziak pofájának? Egy korábbi írásomban említettem már, hogy eléggé rossz a szemem, a hallásom viszont kifogástalan. Mikor szóltatok, hogy húzódjanak hátrébb, mert jön a tabasco szósz, emberek? MIKOR? Én tényleg mondtam nektek fiúk, hogy álljatok át. De nem arra gondoltam, hogy terminátor üzemmódra! Ja, hogy elfelejtettetek szólni, hát ugye… 2006-ban az agyoniskolázott hmmm, tömeget lehetett figyelmeztetni. 2014-ben a főleg sajtóból meg idősekből, egyetemistákból és nőkből álló veszélyes hordát meg nem. Tényleg rohadt jó dolog veszélyesnek lenni. Meg különben is, mért nem maradtunk otthon Barátok Köztöt nézni? Megérdemeljük. Biztos miniszoknya is volt rajtunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2014. december 17. 23:20
Mazlija volt. Meg jo,hogy nem az ongyilkos merenylo szerepet osztotta ra a CIA,csak az idegesito,vakuzgato ribancet. Elete legizgalmasabb percei voltak. Menjen ki par fradi mecsre,aztan par heten belul immunis lesz a konygazra. Micsoda onfelmagasztalo nyavajgas,te jo eg! Ez hasonloan hosies volt,mint a Solyom Laszlo a komaromi hidon,amikor csunyan ranezett a szlotak hatarorokre,majd durcasan osszeszoritott szajjal nem szolt semmit.... Ezert nincsenek agyoniskolazott hosok. Azok mindig csak gondolkodnak,meg ertekezletet tartanak,amikor harcolni kellene. Bohocok vagytok ti liberalisok,nem gladiatorok.
vizesnyolcas
2014. december 17. 21:35
El kellene dönteni, hogy tudósítóként vagy tüntetőként vagytok a helyszínen. Az nem megy, hogy tudósítónak álcázva folyamatosan közvetlen közelről vakuzgattok a rendőrök szemébe. (Az indexes videon ez jól látszik.) Pszichológusok és agykutatók tudnának róla mesélni, hogy e fajta fényeffektusok milyen brutális támadást jelentenek a célszemély önkontrollja ellen. (Nagyon úgy tűnik, hogy itt pszichotechnológiag megtervezett provokációról van szó. Nem csodálkoznék, ha az ötlet ahhoz hasonló elkötelezett "szakemberektől" származna, akik a guantanomoi kínzási módszereket is kidolgozták.)
Peter8811
2014. december 17. 19:20
Akinek kilőttétek a szemét gumilövedékkel, annak is pont a jó szemét lőttétek ki, megérdemelted, a fasznak kellet odamenned. .
kaktuszvirág
2014. december 17. 19:05
Büdös ribanc miért mentél oda?Ezt kérdezte volna Kuncze Gábor belügyér anno!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!