Tóta W. Árpád, a nem túl okos állat

2014. szeptember 12. 07:55

Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. Ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?!

2014. szeptember 12. 07:55
Brendel Mátyás
Piroslap

Mert ismétlem, sokadszorra ismétlem: a magyar politikai megoldás kulcsa, hogy tudni kell a kisebbik rosszra szavazni. Csak azért, mert nincs optimális jelölt, csak azért, mert befogott orral kell szavazni, attól még hülyeséget nem kell csinálni! Aki nem a kisebbik rosszra szavaz, az a nagyobbik rosszra szavaz. Ilyen egyszerű ez. Azt, hogy befogott orral sem szavazunk a kisebbik rosszra, egy ideje próbálgatja az ország, két országgyűlési, EP és önkormányzati választásokon is. A mellékelt ábra mutatja, mi lett belóle. Tóta is látja, mi lett belőle, csak nem túl okos állatként a helyes konkluziót nem tudja levonni. Vagy hát tudja a fene, kinézem belőle azt is, hogy fog a fenét Tarlósra szavazni, csak leírta a baromságát, a WWW mindent elbír, és köll egy kis pénz otthon az új kocsira.

Tóta eldöntheti, hogy Falussal legrosszabb esetben egy helyben toporgunk, és nem nagyon haladunk sehova, vagy Tarlóssal és a Fidesszel nagyon határozottan megyünk a szakadékba. Ugye a határozottság a bénasághoz képest marhára nem előny, ha a rossz irányba megy. Egy kocsinál marhára nem előny a nagy sebesség, ha a szakadék fele száguld. Falus lehet, hogy nem hipermodern ember, nem érzékeli a modern média folyamatait, nem érti, hogy micsoda karakterromboláshoz ad magas labdákat. Lehet, hogy ő tök őszintén azt hiszi, hogy az icebucket videója sok ember szívét megnyeri. Lehet, hogy egyébként sokakét meg is nyeri. Ugye a Medgyessy effektusról se feledkezzünk meg! De most Tótanak mi fáj jobban, egy béna icebucket videó, vagy ha kigyullad a hármas metró?! Mert Tarlóstól például a 3-as metró totális elhanyagolását kaptuk. A Fidesztől meg olyat, mint például Vitézy Dávid. Na most Vitézy Dávid minden területen katasztrófa, szakmailag és piárban is béna. Ő egyesíti a béna megjelenést a szakmai bénasággal. Ő a három közül a legnagyobb csapás. És őt a Fidesztől katuk, nem az ellenzéktől. Ha Tóta Tarlósra szavaz, akkor Vitézy Dávidra is szavaz.

Tóta és tsai., a HVG, az Index, a 444 és hasonló lapok megélhetési újságírói is felelősek azért, hogy az SZDSZ szétment, és azért is, hogy az ellenzék ilyen állapotban van. Nem ők a fő felelősek, de tekintélyes részük van az ellenzék szétverésében. Ezek a fiúk ugyanis 2006 óta folyamatosan keltik a hangulatot, mert ők csak azt nézik, miből tudnak pénzt csinálni. Zsigerből gyűlölték Gyurcsányt, karakterromboló baromságokat írtak, felszínes hangulatkeltésből éltek. Olyan dolgokat kritizáltak, amelyek a valódi élet szempontjából nem fontosak. Ők csak azt nézték, hogy fel lehet építeni egy törzsközönséget felszínes hülyékből, akik ezt bekajálják. Hogy hosszú távon ezzel mit érnek el, azt nem nézték. Sokszor leírták, hogy ők nem szavaznak Gyurcsányra, vagy az MSZP-re, vagy a DK-ra, vagy a kormányváltókra, vagy az ellenzék más politikusaira. Gyakorlatilag bárkit kicsinálnak, ha nem tetszik a pofája. Gyakorlatilag bármilyen, felszínes alapon. Teszik ezt folyamatosan, teszik ezt továbbra is, mindaddig, amíg már tényleg nem lesz kire szavazni. Mert a Tóta félék soha nem fognak pártot csinálni, és képviselőként elindulni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2014. szeptember 12. 15:17
Ki ez a ritka nagy libsi barom???
BőröndÖdön
2014. szeptember 12. 14:03
Matyi,ezért kár volt bekapcsolnod a PC-t....
Bro222
2014. szeptember 12. 12:39
Tényleg le kéne szokni már erről a kisebbik rosszról. Főleg azért, mert Tarlós - a hibáival együtt is - karakteresebb, rátermermettebb és jobb városvezető akármelyik balfasz jelöltötöknél. Csak össze kell hasonlítani teljesítményét 20 év ámokfutással....
MZ/X
2014. szeptember 12. 11:10
Én úgy gondolom, hogy Tarlós simán nyeri a választásokat. A baloldal meg megkapja a harmadik picsán rúgást is az idén. A nagy kérdés az, hogy tanulnak-e végre belőle és érdemben változnak, vagy tovább folytatják kisstílű gyűlöletkampányukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!