Aki másnak vermet ás...

2014. július 23. 08:41

Kérdés, hogy ezek után lesz-e kedve Simicska Lajosnak Orbán Viktorral egy tálból cseresznyézni, vagy inkább beleköp a levesbe.

2014. július 23. 08:41
Uj Péter
NOL

„Minapi értesülésünk szerint Simicska Lajosnak le kell nyelnie a kisebbik békát az agrártámogatások vonatkozásában, mindeközben persze nem eszik olyan forrón a kását, bár egyes, az ügyet jól ismerő kormányzati forrásainkkal napi kapcsolatban álló megfigyelők figyelmeztetnek arra, hogy pákosztos macska szereti a tejfölt, és akinek a kása megégette a száját, az az aludttejet is megfújja.

Kérdés, hogy ezek után lesz-e kedve Simicska Lajosnak Orbán Viktorral egy tálból cseresznyézni, vagy inkább beleköp a levesbe. És mi van, ha a leves drágább lesz, mint a hús? Akkor viszont az olcsó húsnak meg ugyebár híg a leve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horlas
2014. július 23. 13:35
Whisfull thinking.
Ouroboros
2014. július 23. 12:30
A cikk kiemelkedően hibátlan. Én meg még mindig nem tudtam kiirtani magamból az optimizmust, így bízom benne, hogy ezek a gazemberek fölfalják egymást. Ha meg választani kell, inkább a Simicsnek szurkolok. Az legalább már valamit letett az asztalra, ha velejéig tisztességtelenül is. Ellenben Gekkó csak egy élősködő, aki soha nem tett két szalmaszálat se keresztbe, vagy ha tett, abból csak a rosszaság származott. Szóval bízom benne, hogy Gekkó rosszul mérte föl, hogy valójában mekkora a fasza. Szerintem még nem elég erős a koncessziós és földbérletes klientúra ahhoz, hogy Simiccsel szemben is fölszínen tartsák.
states
2014. július 23. 11:01
Teljes az anarchia a baloldalon, a simicskázás léket kapott, jönnek a magukból már megint teljesen hülyét csináló nyilatkozatok. Szegény szociknak 24 óra alatt kellett volna átállni a simicskázásból a Simicska-alkalmazottakezrével kerülnekazutcára-ra. De lehet, hogy ez heteket is igénybe fog venni, és addig ideiglenes megoldásként párhuzamosan fog futni a kettő.
balbako_
2014. július 23. 10:41
Mostan meg báncsák a Simicskát! (A Népszabi meg kiáll mellette?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!