Tiráda a tavaszi Totalcarról

2012. augusztus 10. 12:43

Szerencsére, ahogy én fogyok ki a jelzőkből, ők annál több kiváló tesztet tárnak elénk.

2012. augusztus 10. 12:43
Flankerr
emTV

„Még egy év se telt el, de már harmadjára vagyok »kénytelen« agyba- főbe dicsérni a TV2-n leadott Totalcar adások műsorvezetőit, operatőreit, kreatívjait. Szerencsére, ahogy én fogyok ki a jelzőkből, ők annál több kiváló tesztet tárnak elénk.

Illetve nem, mert ezek a hat- nyolc perces kisfilmek nem tesztek: többek és kevesebbek annál. Kevesebbek, mert unalmas műszaki adatokat, árat (igaz, ez külföldi bemutatónál, egyedi, vagy veterán autónál értelmezhetetlen lenne), részletes felszereltséget nem tudunk meg. Hála istennek, teszem gyorsan hozzá. Mert amivel többek, az adja az egész lelkét, és egyben témáját a rajongásomnak.

Ugyanis továbbra is paksi reaktoroknál is erősebben sugárzik minden pixelből az ötlet, az igényesség, és az imádat az autók iránt. És ez egy »unalmas«, hétköznapi autónál, vagy épp a magas léc alatt átbúvó »gyengébb« részeknél is érződik. Az OMG Visuals-nak ismét hatalmas pacsi jár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!