Újra pályán a nemzet bombázója, fülig érhet Marco Rossi szája

2023. december 01. 19:31

Az Európa-ligában sérült meg, ott is tért vissza a válogatott támadó.

2023. december 01. 19:31
Marco Rossi szövetségi kapitány és Sallai Roland a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.

Egymás után térnek vissza a pályára a magyar labdarúgó-válogatott sérült játékosai, Schäfer András után egy másik Bundesliga-légiósunk, Sallai Roland is játékperceket kapott a lábába. Az Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában a Freiburg hazai pályán tömte ki a görög Olympiakoszt, a magyar válogatottban Szerbia ellen bődületes bombagólt ragasztó Sallai pedig a meccs hajrájában, a 78. percben bő egy hónap után újra gyepre léphetett. A német gárda 5–0-ra győzött és már biztos továbbjutó.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Marco Rossi válogatottja sérült kulcsemberei nélkül vívta ki az egyenesági Eb-kijutást, így várhatja a 2024-es kontinenstorna csoportjainak szombati sorsolását! Az olasz mesternek azért a folytatásban is lesz miért reménykednie: mostantól Willi Orbán, Varga Barnabás és Kalmár Zsolt mielőbbi felépüléséért fohászkodhat.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. december 01. 20:45
"Újra pályán a nemzet bombázója"....a Várady Béla?...ő már meghalt szegény
blackpuli
2023. december 01. 20:34
"játékperceket kapott a lábába" Kétszer kellett elolvasnom. A mandi az újságírás karikatúrája lett. Gratulálok.
survivor
2023. december 01. 19:36
En a játékperceket a monitor előtt kapom. Egérrel adom be magamnak...
survivor
2023. december 01. 19:33
Játékperceket kapott ? Azt hittem injekciót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!