Újra itthon versenyez Overdose

2010. augusztus 12. 14:11

A 13 versenyén veretlen paripa vasárnap újra rajthoz áll a Kincsem Parkban. Értesülések szerint Overdose nyergében ugyanaz az angol Gary Hind ül majd, aki egy hónapja Pozsonyban.

2010. augusztus 12. 14:11

Tavaly áprilisban futott utoljára az öt esztendős csodamén hazai versenyen, hatalmas győzelme után azonban súlyosan lesérült. A 15 hónapos rehabilitáció után Overdose július 18-án, Pozsonyban tért vissza, ahol az 1000 méteres távon fél hosszal verte a tizenegy fős nemzetközi mezőnyt.

 
A versenylovat minden valószínűség szerint a ugyanaz az angol Gary Hind üli majd meg a Kincsem Parkban, aki egy hónapja Pozsonyban. Mikóczy Zoltán reméli, hogy a magyar futam elősegíti az augusztus végén Baden-Badenben, a 140. Goldene Peitsche versenyen való nagyszerű szereplést. Vasárnap Overdose futama, a Bestens-Pannónia Életbíztosító Díj 18:40-kor kezdődik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!