Európa legnagyobb metaverzum konferenciáján

2022. május 26. 13:40

A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető átbeszélik, hogy milyen is volt Európa legnagyobb metaverzum, NFT és kriptovaluta konferenciája.

2022. május 26. 13:40
null

A Fintech Világa – Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül.

A belgrádi TMRW Conference a világ minden tájáról vonzott előadókat és látogatókat. Az egyik legfontosabb téma a bankszektor volt, amely közösségi terekkel és a jövőben akár virtuális bankfiókokkal is újíthat. A divatipar is igyekszik megvetni lábát a metaverzumban, viszont a technológia fejletlensége esetenként nem illik a luxus brandek világához. Végül a videójátékok is említést érdemeltek a műsorban, mint fontos belépési platformok a metaverzumba. Végső soron a jövő sokakat izgat, de még a szakemberek is csak annyit tudnak mondani, hogy nincs pontos jóslatuk.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. május 27. 13:06
A metaverzum végső célja az emberek szó szerinti agymosása és elkábítása, hogy alkalmasak legyenek egy világrabszolga birodalom biomasszája részének. Egyébként, a metakolbásznak és a metagatyának semmi értelme sincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!