Már vizsgálódik az egyetem: professzora szerint egyéves gyerekkel is szabad szexelni

2022. február 08. 17:45

Vizsgálatot indítottak egy New York-i professzor ellen, miután egy videóban arról beszélt, hogy „hiba” azt gondolni, hogy a pedofília helytelen, és hogy „a gyermek-felnőtt szexnek evolúciós előnyei vannak”.

2022. február 08. 17:45
null

A professzor szerint akkor sem rossz a szex gyerekekkel, ha még beszélni sem tudnak

Stephen Kershnar, a SUNY (State University of New York) Fredonia professzora libertárius filozófiát és alkalmazott etikát tanít az egyetemen.

Kershnar úgy véli, hogy a társadalom hibásan ítéli el a pedofíliát, hiszen a felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolat – ahol mindkét fél beleegyezik – valójában jó is lehet.

„Képzeljük el, hogy egy felnőtt férfi szexelni akar egy 12 éves lánnyal. Képzeljük el, hogy a lány készséges résztvevő. Egy nagyon általános, nagyon széles körben elterjedt nézet szerint ebben valami mélységesen rossz van” – mondta Kershnar, majd hozzátette: „Számomra ez a dolog nem feltétlenül helytelen”.

Kershnar azt is kijelentette, hogy 

nincs olyan alsó korhatár, amelytől kezdve a pedofília helytelennek tekinthető, tehát az sem baj, ha a gyermek épphogy elmúlt egy éves.

Kershnar arról is beszélt, hogy egyes külföldi kultúrákban a nagymamák orális szexszel nyugtatják meg a kiskorú fiúkat – szerinte ezzel nincs is semmi baj. 

A professzor szerint a gyermek-felnőtt szexnek „evolúciós előnyei” vannak, és „meglepően sok olyan főiskolás férfi” van, aki vonzódik a kiskorú gyermekekhez.

„Ez meglehetősen elterjedt a társadalmunkban, különösen a fiatal férfiak körében” – idézte a professzort a ZeroHedge.

Egy másik videóban Kershnar azt állítja, hogy 

nem a gyermekekkel történő szexuális aktus a probléma, hanem a társadalom pedofíliára adott reakciója.

Stephen H. Kolison, a SUNY Fredonia elnöke szerint Kershnar megjegyzései „elítélendőek”, jelenleg is vizsgálják az ügyet.

Együttérzésre szólít fel az amerikai professzor a pedofilokkal kapcsolatban

llyn Walker, a virginiai Old Dominion Egyetem szociológia és bűnügyi igazságszolgáltatás adjunktusa egy interjúban jelentette ki, hogy 

a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, ezért ezt tolerálni kell.

A transz adjunktus ragaszkodik hozzá, hogy a „pedofil” megnevezés helyett a „kiskorúakhoz vonzódó emberek” kifejezést használják, mivel az előbbi sértő lehet az érintettek számára – idézte korábban a Makronóm a Zerohedge portált. 

Curtisnél is kiverte a biztosítékot a queer professzor véleménye

Az újpesti rapper az Instagramon akadt ki a professzorra és a pedofilokra. „Szerintem meg pusztuljon az összes, és a kínok kínját éljék át” – üzente Curtis a pedofiloknak, hozzátéve, hogy szerinte azoknak is erre a sorsra kellene jutnia, akik együttérzésre szólítanak fel.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. szeptember 23. 11:56
Ezt a férget kiherélni! Más... Magyar igazságszolgáltatás... Döntött a bíróság: visszajár az államnak a tévesen ártatlannak hitt gyilkos 20 milliója. Akik szakmai hibát vétettek, és ezt a lehetetlen helyzetet előidézték, nem tartoznak semmivel?! https://telex.hu/belfold/2022/02/08/burka-ferenc-kartalanitas-visszafizetese-megsem-volt-artatlan
Reszelő Aladár
2022. március 06. 20:42
Haladunk afelé, hogy minden bűncselekmény előidézőjének valami genetikai okokat, esetleg betegséget akarunk okozónak beállítani, ami miatt az illető nem felelős a tetteiért. Mi lesz a következő? Kényszeres verekdő, erőszakoló, netán emberölő? Mi pedig toleráljuk mert nem tehet róla? Lószart mama! Azért hoztunk szabályokat, hogy valamit lehet valamit meg nem. Leszarom, hogy kinek milyen késztetése van megszegni a szabályokat. Nincs olyan ember akinek muszáj lenne börtönbe kerülni, nincs megélhetési bűnözés. Jó országban élünk, helyesen látjuk a világot és harcolni is fogunk azért, hogy ez így maradhasson. Legközelebb április 3-án kell odacsapni, keményen hadd hallja a világ!
Csubszi
2022. március 05. 20:35
Ezeket a gyermektelen aberráltakat mielőbb le kell csukni, és mindenkit, aki gyerekekkel akar élvezkedni, és az ilyen "jogára" hivatkozik. Időben kell megállítani ezt a szarságot! Nincs ilyen jog! A gyermekek joga az első!
fatman
2022. március 05. 20:32
jó lenne, ha lecsuknák, a börtönben szeretni fogják... de nem hiszem, h ez megtörténik... a jenkiknek már annyi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!