Meghaladta a 400 ezret a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjába látogatók száma

2022. január 05. 16:48

Töretlen a népszerűsége a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjának, amely a napokban már a 400 ezredik látogatót fogadta – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

2022. január 05. 16:48
null

Mint írták, a 400 ezredik látogató egy család volt Abu Dhabiból, amelynek tagjait emléklappal és magyar kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lepték meg a pavilon vezetői.

Azt is kiemelték, hogy új videó készült a különlegességnek számító, faszerkezetű, száraz technológiával épült pavilonról, amelyet látványos felvételekkel, újszerű módon mutat be a kint dolgozó csaknem 70 fős csapat.

A kisfilmben a közlemény szerint a pavilon olyan fontos elemei láthatók, mint a Magyarország páratlan vízkincseit bemutató tudás- és élményalapú interaktív kiállítás, valamint a tradicionális, újragondolt magyar fogásokat kínáló étterem. Megjelenik továbbá az AquaBar, ahol különleges magyar ásványvizek kóstolhatók, illetve az üzlet, amelyben magyar kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók – írták.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. január 15. 21:13
"Meghaladta a 400 ezret a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjába látogatók száma" Csak nem a lányokat állították ki?
anegy_
2022. január 07. 15:30
Csodálatos!!!! Megyek bogarászok a neten, hátha találok videót is. Korábban a készüléséről volt fenn.
nick69
2022. január 07. 15:23
Jogos! Ez így semmi…
merkur
2022. január 07. 15:15
A nyitóképhez: Ha kiírtuk arabul, angolul, akkor magyarul miért nem? Nem szégyen: Magyarország! (Pl :itt a mandineren is Georgiának írják Grúziát)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!