A vírus sok vezetőnek úgy kellett, mint egy falat kenyér

2020. március 21. 21:20

Mindenki önigazol – ki jobban, ki kevésbé.

2020. március 21. 21:20
Gazsi Zoltán

„Furcsát fogok most írni.

Azt látom, a vírus sok vezetőnek úgy kellett, mint egy falat kenyér. A vírus mindent elbír. Rá lehet fogni elrontott beruházásokat, sikertelen termékbevezetéseket, pénzügyi bukást. Bónuszcélok amúgy mind teljesültek volna, de hát, »you know, the effect of the virus…«.

Nem kérdés, a kialakult helyzet hatalmas károkat okoz minden szektorban. Nekem valamiért mégis az jutott az eszembe, hogyan lehet ilyenkor reális teljesítményt mérni? Tudunk-e most a LEAN módszertan szerint adatokkal beszélni-amikor a teljes rendszer rengeteg eleme borul, azaz a bázisadat semmit nem mond.

Mindenki önigazol – ki jobban, ki kevésbé. Úgy hiszem, azoknak van esélyük a túlélésre, akik a jelenlegi helyzetben is keresik saját felelősségüket.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. április 22. 22:21
Egyelőre nem az önigazolás ideje van, te zseni, hanem a túlélésé. Amit írsz, viszont tökéletesen igaz 2008-ra: még mindig tele az ország olyan zombikkal, akik szerint a gyurcsányi gazdasági csodát a gazdasági világválság tette tönkre.
panka45
2020. április 22. 22:20
Idiota
Menhetten
2020. április 22. 22:20
89' óta én azt látom, hogy a fidissek mindent előre , megfontoltan , tervszerűen teszi amit tesz.: és ez a totális hatalom , uralom minden fölött! Ki emlékszik a totális kiborulásra a 2002-es bukáskor? Amit a 4 éves kormányzásuk alatt kimunkáltak, megterveztek nem tudták végigvinni! Ellenzékben és kormányon is : csak egy volt a cél: a hatalmuk és a vagyon gyarapítása! Most a 10 év alatt összeszedett milliárdok, vagyonok vannak veszélyben! Ha buknak tudják , hogy akkor VÉGE, nincs tovább! Nem ellenzékbe hanem "máshova" kerülnek! A mostani korlátlan időre szóló forgatókönyv is ezt szolgálja.....ha megkapják..... bármit megtehetnek... az ellenzéknek nem lesz lehetősége megállítani parlamenti úton! MI nem azért vagyunk, hogy politikai játszmák játékszerei legyünk! Mi vagyunk a NÉP! Aki ezt nem hajlandó elfogadni, mehet a "levesbe"Ha ezt a jelenleg regnáló hatalom elfelejtené, szeretném felhívni a figyelmét, az erőszakszervezetek tagjai is a nép fiai.
matykox
2020. április 22. 22:20
Assze, jár a dislike. Zavaros parttalan fejtegetés, ami tipikusan ön-mentegetődző vonás. Mellébeszélsé, ami ilyen időkben főbenjáró bűn. Akkor is, ha csak puszta gyávaság az oka. Akkor is, ha csak puszta intellektuális gyávaság az oka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!