Brutális lett az új Alien új előzetese

2017. március 01. 15:01

Már-már baljóslatúan idillikusan indul az Alien: Covenant legfrissebb előzetese, és valóban: a videó második részében igencsak brutálisra fordul a helyzet.

2017. március 01. 15:01

A túl nagy csend az mindig gyanús. Így van ez az Alien: Covenant legújabb előzetesében szereplő bolygóval is.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. március 04. 23:37
Ridliszkott...a Promethus totális, megsemmisítő elbaszása óta részemről teljes a bizalomvesztés. Hatalmas rajongója vagyok az Aliennek, de szerintem a film sikere Gigernek köszönhető, nem ennek az öntelt seggfej ridliszkottnak. Úgyhogy ha majd látom a kritikákat, a fanok véleményét, akkor lehet hogy megnézem - majd otthon.
abraxas
2017. március 04. 11:48
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? Az igen "tisztelt" Y meg Z generáció még mindig az X generáció által az asztalon hagyott maradékból hiénázik. Lásd Alien, SW, stb. Hányszor akarjátok még felrobbantani a Halálcsillagot? :-D Közben meg fikázzátok a Rapülőket! :-) (Azt se hittem volna soha, hogy én fogom megvédeni Gesztit. :-P) Nincsenek saját történeteitek, saját hőseitek, saját sztorijaitok? Ennyire szánalmas nem lehet egy társaság!
peti
2017. március 04. 09:56
Remélem, nem bassza el ezt (is) a Ridley Scott, az előző valami hihetetlenül szar volt... és hát amúgy is elég hullámzó teljesítményt nyújtott az öreg az elmúlt 1-2 évtizedben. Eredeti Alien viszont őskirályság. Jó lenne felnőni hozzá. Na jó, közelíteni :)
lavor
2017. március 04. 09:56
Sajnos a plebs szétszedte a Prometheus-t, ezért Ridley Scott kénytelen visszatérni a "szűk folyóson menekülök a szupergyilkológép elől" horrorhoz. Amivel nincs baj, mert ebben a kategóriában az Alien a legjobb, csak a fene vigye el, engem jobban érdekel az eredete a dolgoknak, hogy mi ez a lény, hogy kik a tervezők, hogy mi ez az egész...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!