Lépés a halhatatlanság felé: Putyin karaktere ihletet adott a lengyeleknek

2024. április 23. 20:40

Már a trailer is felkavaró: életrajzi film készül az orosz elnök életéről.

2024. április 23. 20:40

Fotó: Natalia Kolesnikova/POOL/AFP

A mesterséges intelligenciát hívta segítségül Besaleel lengyel rendező, aki filmet készít Vlagyimir Putyin életéről. A mozit ukrán filmesek felvételei is színesítik majd, amelyeket az orosz invázió során készítettek. A bemutatót szeptember 26-ra ígérik az alkotók– írja a Guardian.

Ezt is ajánljuk a témában

A Vlagyimir Putyin orosz elnök pályája által ihletett film „világpremierjét” a lengyel AIO stúdió a PR Leap készíti elő. A Putyin című filmet 35 országban mutatják be. A felkavaró jeleneteket bőven tartalmazó trailer már megtekinthető az alábbi linken!

Az eredetileg The Vor in Law címet viselő film (a szervezett bűnözés elit alakjaira használt kifejezés) előzetese olyan felvételeket tartalmaz, amelyeken Putyin pelenkát visel, tatamira lép, és találkozik Borisz Jelcinnel.

A produkció rendezője elmondta, hogy saját AI-technológiát készített Putyin filmváltozatának elkészítéséhez.

Putyin meghívása a stúdióba 20 000 felvétel erejéig nem volt lehetséges, és az interneten elérhető archív anyagok sem tették lehetővé a moziban való használatra alkalmas, nagy felbontású deepfake modell kiképzését. Ennek eredményeként közel két év fejlesztés után megalkottuk úttörő, mesterséges intelligencia által vezérelt technológiánkat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valódi emberi modellre támaszkodva megalkossuk a filmes karaktert” – fogalmazott Besaleel, majd hozzátette: 

A Putyin nem csak egy film. Ez egy válasz arra a globális törekvésre, hogy megértsük a kortárs politika egyik legvitatottabb alakjának indítékait és tetteit.

Az én produkcióm küldetése, hogy Putyin »felhasználói kézikönyvét« biztosítsam a nézőknek, hogy enyhítsem a mai világot uralkodó félelmet és bizonytalanságot” – hangsúlyozta a rendező.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­á­­­n­y­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
lendvaiildiko
2024. április 23. 21:59
Úgy tűnik, javítani kell a mesterséges intelligenciát, vélhetően emlékezetkeséssel küzd. Putyin a Blueberry Hill-t énekli. https://www.youtube.com/watch?v=ekeq4szDmJo Ezt is elfelejtette: Zelenszkij Vologyimir elnök MOSZKVÁBAN, AZ ÚJÉVI PARÉDÉN OROSZUL ÉNEKEL, partnere Maxim Galkin https://www.youtube.com/watch?v=cTmhTxzAH70
obakapimaki
2024. április 23. 21:38
Na, az összes ork-rain felszopó szargerincű troll geci itt fog rejszolni, hogy egy elmebeteg, szerencsétlen hülye, a megrendelőinek a vágyálmait vászonra hányta.. Valószínűleg ettől lejjebb nincs.. 🤮🤮
2024. április 23. 21:32 Szerkesztve
Már a trailerből látom mennyire gennyes lesz a film. Putyin a szerencsétlen szenvedő magzati pózban kesergő kísértett elme, aki Jelcin elé áll kekeckedve. Nos a valóság mindennek az ellenkezője. Borisz Jelcin maga nevezte meg és ezzel ki utódjának egy józan pillanatában. Putyin korrekt gondolkodő és nincsenek belső viszályai önmagával. Danos cselgáncsos egyenes tartással. Szóval nem fog tetszeni a lengyelek gyenge emberré bagatelizáló bomlott lélekábrázolása. (inkább Biden Géniuszát kellett volna választaniuk kontra-témának)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!