Ott sem szokás (1994)

2016. október 07. 11:41

Egyetlen apró, de lényeges megjegyzésünk van csupán a szerkesztőkhöz: a hasonló nyugati fanzinok ismeretében tudjuk, hogy ott sem szokás neves sci-fi írók novelláinak engedély és copyright nélküli közlése.

2016. október 07. 11:41
Galaktika

F. Zoltán & K. Zoltán, Keszthely

Gratulálunk a szerkesztőségünkhöz eljuttatott, kitűnően szerkesztett fantasy-fanzinjukhoz, a NAZGUL-hoz, amely a »HATALOM HARCOSAI SZEREPJÁTÉK KLUB« keszthelyi kiadványa (a megszűnt »Csillagvadász Légió« örököse). Egyetlen apró, de lényeges megjegyzésünk van csupán a szerkesztőkhöz: a hasonló nyugati fanzinok ismeretében tudjuk, hogy ott sem szokás neves sci-fi írók novelláinak engedély és copyright nélküli közlése. Jellegüknél fogva, az ilyen lapokat igényes amatőrök szerkesztik – igényes amatőrök írásaiból. Ehhez kívánunk további sok sikert!

*

Idézet a Galaktika 162., 1994 márciusi számából, amire petamas bukkant rá.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!