Bock mostantól jobban rámegy a szőlőőrleményre

2016. július 04. 19:50

A Bock Pince egy saját beruházás keretében mostantól nemcsak szőlőőrleményt, hanem retard tabletta formájában szedhető, az immunrendszert is erősítő, lassan felszívódó szőlőmag-készítményt is elő fog állítani.

2016. július 04. 19:50

„Nagyon szeretem a villányi vörösbort, és mindenkinek azt tanácsolom, hogy fogyasszon belőle naponta legalább egy pohárral, de felismertem, hogy sokan erre képtelenek. Ezért kezdtünk abba a fejlesztésbe, amelynek első kapavágásait ma tesszük meg, a Függetlenség napján!” – magyarázza Bock József villányi borász, miért kezdett pincéje mellett milliárdos szőlőmag-feldolgozó kísérleti üzem építésébe.

Mint az a Mandiner.bornak küldött sajtóközleményből kiderül, a kékszőlő magjában a borhoz hasonlóan megtalálhatók ugyanazok az antioxidánsok, polifenolok, amelyek igazoltan tumorellenes és egyéb, szó szerint szív- és érrendszer-erősítő hatással rendelkeznek. Ezt már nem csak a villányi borász mondja, hanem a Pécsi Tudományegyetem biokémikus egyetemi docense, Dr. Márk László is, aki több, mint egy évtizede dolgozik együtt a Bock Pincével, és kutatja a vörösbor-alapanyag áldásos hatásait.

A szakember felügyeletével már eddig is készítettek szőlőmagolajat és –őrleményt, ám a Bock Borászat most a külső feldolgozóktól is függetlenedik, és saját beruházás keretében, nemcsak őrleményt, hanem retard tabletta formájában szedhető, az immunrendszert is erősítő, lassan felszívódó szőlőmag-készítményt is elő fog állítani. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!