Kezdődik a cannes-i filmfesztivál

2016. május 11. 15:25

A Saul fia rendezője, Nemes Jeles László is bekerült a filmfesztivál zsűrijébe.

2016. május 11. 15:25

Szerda este kezdődik a 69. cannes-i filmfesztivál. A rendezvényt Woody Allen Cafe Society című alkotása nyitja meg. Az Arany Pálmát május 22-én adják át. Zsűritag lesz a tavaly nagydíjat nyert, Oscar-díjas Saul fia című film rendezője, Nemes Jeles László. A kilenctagú zsűri elnöke a legutóbbi Mad Max-film rendezője, George Miller.

A seregszemlén a Franciaországot ért terrortámadások miatt az eddigieknél is szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezettek be. A szervezők a tíz nap alatt mintegy 50 ezer látogatóra számítanak – tudósít az Euronews.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2016. május 16. 17:50
LOL A "tehetségtelen zsidók" máig sikeresek világszerte a legkülönbözöbb területeken. És Mo se akar lemondani azokról a babérokról amiket nekik köszönhet. Idén pld Mörbischben Ábrahám Pál "Viktoria und Ihr Husar" címü operett, a turista mágnes. De eszem ágába sincs az olaszok erényeit elvitatni. Az az övéké, akárcsak a maffia is. Ilyen sokfélék a népek...
Békanász a hasadon
2016. május 16. 17:39
Mert az olaszoknak vannak érzelmeik, van szépérzékük és van hangjuk és tehetségük. A zsidóknak meg nincs.
Békanász a hasadon
2016. május 16. 17:39
Pedig Kafka csak azt irta le, amit most érez minden fehérember Európában.
3M..
2016. május 16. 14:00
Ez az a film ami már mindent megnyert, de még senki nem látta. Egy csatornát kellene indítani M7 néven és reggeltől estig, évekig csak ezt adni. Reklámszünetek nélkül. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!