A magyar baloldali politikusok díszvirága, Cseh Katalin továbbra is indulatosan acsarkodik Magyarországra

2024. január 19. 19:49

Egyszerűen nem értem – vagy mégis?

2024. január 19. 19:49
null
Hölvényi György
Hölvényi György
Facebook

„A magyar baloldali politikusok díszvirága, Cseh Katalin továbbra is indulatosan acsarkodik Magyarországra. 
Ezen a héten, Strasbourgban a Magyarországgal szembeni elfogultsággal legcsekélyebb mértékben sem vádolható Európai Bizottságot támadta a hazánknak járó pénzek csorgatása miatt. 

Mindennek a teteje, vagy éppen az alja, hogy szerdán olyan módosító indítványt írt, amelyben a Bizottság és a Parlament közötti kapcsolatok felfüggesztését irányozta elő, ha a Bizottság még egyszer pénzt mer adni Magyarországnak. Ezzel természetesen teljesen ellehetetlenítené a Magyarország és a Bizottság közötti további tárgyalásokat. Nem sikerült.  Egyszerűen nem értem – vagy mégis? Remélem, a választók értik, és aszerint döntenek június 9-én, az EP-választásokon. Lássuk meg!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 20. 22:57
Ma is a kurva anyját ennek a festékesbödönnek.
0123456789-2
2024. január 20. 18:04
A magyar baloldali politikusok díszvirága, Cseh Katalin továbbra is indulatosan acsarkodik az Orbán kormányra.
Mr.Woof
2024. január 20. 12:41
Tanuljatok meg viselkedni, kompromisszumot kötni és minden rendben lesz. De még erre sem vagytok képesek, ti komcsi fodeszesek
Hatchak_Aznem
2024. január 20. 10:44
Cseh Katalin egy konferencián azt találta mondani, hogy "az EP az Európai Unió morális iránytűje". 1. Annyi EP képviselő ellen folyik ügyészi vizsgálat korrupció ügyben, mint egyetlen másik parlamentben sem. 2. Tessék a "népet" végre felnőttnek tekinteni, ez ugyanis a demokrácia alapvetése! A hatalomnak nincs olyan feladata, hogy morális iránytűként funkcionáljon. A moralitásnak semmi köze a jogállami működéshez. Sőt, bizonyos érteleben éppen ellentétes azzal. A hatlami szervezetben ténykedőknek morálisan kell viselkedni, de nem feladat moralitási mércét meghatározni és másokat moralitásra tanítani. Cseh Katalin hiányzott azon az órán mikor ezt tanították, bár maga is rájöhetne erre. Észre kellene venni végre, hogy a kommunizmusnak vége van. Ez a feladat teljes félreértése kedves Katalin. Már a kiinduló pont is rossz és a félreértett feladat megoldása is. Ez a felfogás vezet a sorozatos kétharmadhoz és amíg ez a felfogás nem változik, addig ez így is fog maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!