Drónfelvételen, ahogy az ukránok megakasztják az orosz előrenyomulást Avgyijivkánál

2023. október 19. 20:44

Az oroszok október 10-én indítottak nagyszabású támadást a Donyecki területen lévő Avgyijivka ellen.

2023. október 19. 20:44
ukrán harckocsizók, T72

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, átalakulóban a háború képe, ugyanis Avgyijivkánál előretörtek az oroszok. A washingotni hadtudományi intézet jelentésében arról írt, hogy az orosz erők október 10-én indítottak nagyszabású támadást a Donyecki területen lévő Avgyijivka ellen. 

Az X közösségi média felületre felkerült felvételek szerint az orosz előrenyomulás komoly veszteségekkel is jár. Az alábbi drónfelvételen egy orosz tank kap végzetes találatot:

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: WOJCIECH GRZEDZINSKI / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 20. 13:53
Szar zsidó-hohol propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó. + a hohol.
Kamcsatka5
2023. október 20. 12:37
Igen, elvették a galyakat, mehet a tigritank!
Intel
2023. október 20. 05:22
Az oroszok abban a pillanatban elvesztették a háborút amikor elkezdték. A háború lényegében csak pénz kérdése. Abból az iparilag fejlett országoknak több van mint az oroszoknak. Most kezd kifogyni az ukrán sereg de ez valójában nem probléma. A katonai irányítás érintetlen: USA, UK együttműködés. Az ember anyag pótlása megy török, arab, latin-amerikai, ázsiai zsoldosokkal. A hadianyag előállítás két év alatt felpörög de addig elegendő készlet van. Most is szétlőttek mindent az ukránok még az orosz sajtó szerint is a legkevésbé korszerű ATACMS rakétákkal. Persze az egész egy embertelen és értelmetlen gyilkológép.
Akitlosz
2023. október 19. 22:33
Én ezt a videót láttam az avgyejevkai orosz tankokról: https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2023/10/fire-2.mp4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!