Boris Johnson televíziósként folytatja a karrierjét

2023. október 29. 09:35

A nem mindennapi pályaváltásra a csatorna pénteki tájékoztatóján derült fény.

2023. október 29. 09:35
JOHNSON, Boris;

Boris Johnson, aki 2019 és 2022 között Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, a jövő év elejétől a GB News nevű médiaszolgáltatónál televíziós műsorvezetőként, programkészítőként és kommentátorként tűnik majd fel – írta meg a media1.hu.

A csatorna pénteki bejelentése szerint 

Johnsonnak kulcsszerepe lesz a jövő évi brit parlamenti választások és az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásának tudósításában is”

A GB News szerint Boris Johnson nem csupán híradósként és kommentátorként jelenik majd meg a képernyőn, hanem saját sorozattal is jelentkezni fog. A műsor célja Nagy-Britannia globális befolyásának bemutatása lesz, Johnson pedig ígérete szerint kendőzetlen véleményét oszt majd meg mindarról, ami Oroszországtól Kínán át az ukrajnai háborúig terjed.

A GB News vezetősége úgy fogalmazott, hogy Johnsonnak „kulcsfontosságú szerepe” lesz a csatorna következő évben esedékes politikai eseményeinek feldolgozásban. A brit politikus a bejelentéshez készített videónyilatkozatában lelkesen beszélt a GB News-ről, amelyet „lázadó csatornának” nevezett.

A lap szerint a brit közönség izgatottan várja, hogy Boris Johnson milyen színben tűnik majd fel a képernyőn, és hogyan alakítja majd a csatorna arculatát az elkövetkező időszakban.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2023. október 29. 17:13
Szarházi háborús bűnös - amikor Kijev békét akart kötni ez a nyomorult egyből megjelent Kijevben, hogy eltapossa a béke csíráját is.
faramuci
2023. október 29. 15:59
Churchillként aposztrofálta magát pályája elején,ma már csak egy "neves" brit humorista lett belőle........
auditorium
2023. október 29. 15:15
The right man for the right job.
esmv
2023. október 29. 14:20
Nem mintha edddig nem televizós karriert futott volna be...azt csak azért pontositsuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!