Újra egymásra talált Bud Spencer és Terence Hill – ezúttal a virtuális térben (VIDEÓ)

2023. szeptember 26. 10:27

Visszatért a két nagy pofonosztó.

2023. szeptember 26. 10:27
Pari e dispari
1978
Sergio Corbucci
Terence Hill Bud Spencer

Újra összeállt Bud Spencer és Terence Hill, ugyanis a napokban jelent meg a Slaps and Beans 2, azaz Pofonok és bab 2 című videójáték. A 2D-s, retro grafikájú, verekedős akció játékban a legendás olasz színészpárost irányíthatjuk filmjeik ikonikus helyszínein és jeleneteiben – számolt be a Steampowered oldal.

A második rész új történetet, bejárható területeket és ellenségeket, további minijátékokat, javított grafikát, sőt magyar feliratot is kínál. Mindezek mellett

 felcsendülnek a filmek jól ismert slágerei is.

A gonoszok közül a játék folyamán megjelenik például a Bud Spencer- és Terence Hill-filmek visszatérő szereplőjét, Ricardo Pizzuti is, aki „mesterien tudja a fogait köpködni”, és Salvatore Borghese is, aki Nynfus-t alakította az …és megint dühbe jövünk című filmben.

Közöségi adományozásból valósult meg mindkét rész

A Slaps and beans első epizódja még 2020-ban jelent meg egy olasz fejlesztőcsapat, a Trinity Team jóvoltából. Már az első rész, és most a második is közösségi adományozásból, egy kickstarter programon keresztül valósulhatott meg. 

A négyfős csapat egy interjúban elárulta, hogy természetesen az ötlet nem jöhetett volna a Pedersoli család, valamint Terence Hill hozzájárulása nélkül – tette hozzá a Magyar Nemzet.

A csapat lelkendezve mesélte, hogy a játék

„remekül ment Magyarországon is, ahol, mint megtudtuk, megőrülnek Budért és Terencért.

 Budapesten még szobra is van Carlo Pedersolinak” – idézte a lap.

A játék elérhető PC-n, valamint játékkonzolokon, így Playstationön, Xboxon és Nintendo Switchen, sőt még telefonon is.

A játékból egy kis ízelítőt alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: PHOTO12.COM - COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!