Megtámadták a Hír TV stábját Molenbeekben (VIDEÓ)

2023. július 06. 06:11

Az operatőrt körbevették a helyiek vágóképezés közben, és el akarták venni a kameráját.

2023. július 06. 06:11
kamera, stáb

A belga főváros bevándorlók lakta kerületében megtámadták Vida Balázst, a Hír TV operatőrét. A csatorna híradójában elhangzott, hogy munkatársukat 

vágóképek készítése közben molesztálták a helyiek. 

A felvételeken is jól látszik, ahogy a zömében bevándorló származású lakosok el akarják venni a kameráját.

Mint ismert, Molenbeek neve 2015-ben vált ismertté: a párizsi terrortámadások négy elkövetője is itt született, és nőtt fel. A francia rendőrség szerint magát a tizenkét személy halálát követelő terrortámadást is itt tervelték ki.

Zöldhegyi Katalin, a Hír TV brüsszeli tudósítója a kerület rendőrkapitánysága előtt állva idézte fel a történteket. Mint fogalmazott, operatőr kollégáját akkor támadták meg, mikor épp vágóképeket készített. Körbevették, el akarták venni a készülékét, illetve le akarták szerelni azt az állványáról. 

A tudósító elmondta, 

Molenbeek lakosainak 60 százaléka marokkói vagy arab származású, a fiatalok 40 százaléka munkanélküli. Sokan kimaradnak az iskolából. 

Elemzések azt is megemlítik, hogy bár sokan Belgiumban születnek közülök, mégsem érzik magukat belgának – tette hozzá Zöldhegyi Katalin.

A híradó összeállítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
templar62
2023. július 06. 13:48
Brüsszel nem Moszkva ?
formaegy-2
2023. július 06. 10:19
Itt az eredménye a hazaáruló rühes ellenzéki férgeknek a magyar emberek, M.o. elleni uszításának. Gondolom a hazug, uszító, hazaáruló tetveket felkaró ATV-nek nem kell ilyen esettől tartani.
makapaka2
2023. július 06. 10:09
A balga belgák( flamandok, vallonok) mindig rossz kormányt választanak.
makapaka2
2023. július 06. 09:56
Életveszélyes ez a muszlim társaság! SEMMI ÁRON SEM szabad Magyarországra engedni őket migráns kvóta szerint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!