Új liga létrehozásáról tárgyal a Fradi

2024. január 27. 07:19

Kubatov Gábor kifejtette: már idén tavasszal meglepetésekre számít a csapattól.

2024. január 27. 07:19

A Hír TV Radar című műsorának adott interjút az FTC elnöke, amelyet az Origo szemlézett pénteki cikkében. Kubatov Gábor az interjúban kifejtette: jól sikerültek a Fradi új igazolásai, és azt is kijelentette, hogy már idén tavasszal meglepetésekre számít a csapattól. Mint ismert, a Ferencváros február 15-én és 22-én, előbb idegenben, majd a Groupama Arénában játszik a görög Olimpiakosszal a Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért. 

A hosszabb távú tervekről Kubatov kijelentette: BL-t kell nyerni,

de ahogy fogalmazott: „az még nagyon messze van, de én mindig azon gondolkodom, hogy a nemzetközi kupában egész Európa ránk figyeljen. Amikor bemegyünk az UEFA székházba, akkor azt mondják, hogy itt a Ferencváros, akik azért kicsináltak egy-két nagy csapatot. Ezek ellen nem lehet kimenni úgy a pályára, hogy nem készülünk fel belőlük” – mondta a klubelnök, aki azt is elárulta, hogy Nyonban, az UEFA központjában egy kelet-közép-európai liga létrehozásáról is tárgyalt az európai szövetség vezetőivel.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skodálatosnap
2024. január 27. 16:24
Persze,új liga.Csak a pénz,pénz.Rendben,de akkor ne legyenek halasztott mérkőzések az NB1-ben.
Ugandai Bubu
2024. január 27. 13:58
BL-t kell nyerni, oké. Kubatov teljesen meggyárgyult :) Kezd hallucinációba átcsapni a voluntarizmus... Orbán már korábban is haluzott nagyokat a saját magyar gombfocijáról, szóval végülis fajtajelleg.
Töki
2024. január 27. 12:48
Közép-kelet juróp ligán kívűl, ami 1 faszság, mert a nemzeti bajnokság a lényeg, azon kívűl túl se jót, se rosszat nem mondott.
DrPepper
2024. január 27. 12:43
Érdekelnének a részletek, akár érdekes is lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!