100 év: A film, amit soha nem fogsz látni John Malkovichcsal (VIDEÓ)

2023. március 10. 08:47

Robert Rodriguez alkotását 2115-ben mutatják csak be, addig egy széf őrzi.

2023. március 10. 08:47
null

Robert Rodriguez nemrég készített egy filmet, amelynek főszerepét John Malkovich alakítja. Az alkotás a 100 év: A film, amit soha nem fogsz látni címet kapta, amely esetünkben igaz is, mivel a premierje 2155-ben, 92 év múlva lesz – számolt be az Unilad.

Mint írták, nem egy egész estés játékfilmről van szó. A kísérleti sci-fiként emlegetett alkotás a Rémy Martin tulajdonában lévő Louis XIII konyak promóciós rövidfilmje.

A történetét az a száz év ihlette, amely alatt egy üveg luxuslikőr megfelelően érlelődik.

A film premierje 2115. november 18-án lesz, addig annak egy példányát a franciaországi Cognacban található Louis XIII pincéjébe szállítottak. A kópiát egy csúcstechnológiás, golyóálló üveggel védett széfben helyezték el.

A premierre ezer jegyet osztottak ki

A széf 92 év múlva az említett napon automatikusan kinyílik. A premierre ezer meghívót osztottak ki, többek között Malkovich és Rodriguez rokonai is kaptak belőle, hogy továbbadják majd leszármazottaiknak.

Állítólag a sci-fihez készült egy Pharrell Williams-dal is, de ezt is csak 2115-ben hallhatják meg a gyerekeink és unokáink.

A film mindezek ellenére kapott egy előzetest, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sting61
2023. március 10. 16:40
Igen,de addigra Mohamed is feltámad!
vérgőz
2023. március 10. 12:47
ki le nem xarja (amolyan scifisen)... Amugy is, a vilag legjobb sci-fi filmje mar megvan: Jodorowsky Duneje az, mivel nem keszult vegul el (es igy nem tud csalodast okozni)
Tidal_wave
2023. március 10. 12:10
Már ha száz év múlva lehet még alkoholt fogyasztani Franciaországban...
kovalski
2023. március 10. 11:43
Az ember kísérlete a hallhatatlanságra! R Rodrigez nevére a bedigitalizált film tárban lehet majd rá leleni 100év múlva és ha az alkotásai maradandóak voltak akkor talán rá keres valaki. Nézünk burleszket, fekete fehér néma filmet? Én nem mert nem érdekel! Majd valami jövőbeli Réz András fog elcsukló hangon nyilatkozni a rendező grandiózus filmjéről. Szerintem az a film amit most készítenek és nem az amit 100év múlva láthatnak! Az csak egy bizonytalan project!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!